Uitverkocht

Splḗn Open Air

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tuin Van Heden

Meierij 178

9050 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

▬▬▬ Splḗn Open Air ▬▬▬

Lente in de stad,
Warmte op je huid,
Vrienden om je heen,
Muziek door je lijf,

Eindelijk weer dansen in de Tuin van Heden!

▬▬▬ Kabinet der Muziekfreaks ▬▬▬

DAVID VUNK || Dekmantel Selectors, Nl.

Splén presenteert de luis in de pels van de Nederlandse dancescene: David Vunk! Al 25 jaar volgt hij ongestoord zijn eigen pad: van dikke gabber via de legendarische I-F weer richting electro en italo, terwijl hij nu bekendstaat als iemand die puur vanuit zijn hart draait. Afgelopen zomer was hij het ultieme hoogtepunt tijdens Lentekabinet en Dekmantel selectors en daarom kon een uitnodiging om onze open air kapot te draaien niet langer ontbreken. Verwacht een zweterige bedoening met deze sporty spice uit Rotterdam.

Gratts || Ensemble, De.

Attentie, attentie: we hebben er weer een megatalent van eigen bodem bij! Met vijf EP’s onder zijn naam en als onderdeel van de Ensemble-crew is Gratts er één om in de gaten te houden. De in Berlijn wonende Belg reist ondertussen met de regelmaat van de klok de wereld rond, maar komt nog graag op bezoek om zijn eigenzinnige draaistijl te etaleren. Laat je meenemen in zijn wereld vol uitheemse disco, warme & integere house en enkele onverwachte classics!

BAFANA || Kerk, Be.

Gooi die heupen maar los, want we hebben Bafana over de vloer. Zijn sets zijn divers, emotioneel en dynamisch, waarbij hij binnen enkele minuten van afro naar detroit techno kan gaan. Alleen iemand met een rugzak vol ervaring heeft het zelfvertrouwen om zo de grenzen op te zoeken en te verleggen - met Bafana zijn we daarvoor aan het juiste adres. Zien we je linksvooraan?

Læxal & Felix Claus || Splén, Be.

Zij-aan-zij brengen Simon Biebouw en Felix Claus opnieuw de negen uur durende dansmarathon op gang. Ze staan bekend om hun discocollectie en trekken keer op keer prachtplaten uit hun tas. Ook dit jaar brengen ze ongetwijfeld hun A-game mee.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Tuin Van Heden

Meierij 178

9050 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen