Sportcentrum Forum Kwadraat  - Zondag 05 maart 2023

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

Je kan je niet meer registreren via de website. Wil je toch nog meedoen? Vraag dan naar de mogelijkheden bij de balie van Optimist on Tour op locatie.

Sportcentrum Forum Kwadraat - Zondag 05 maart 2023

Beleef een middag vol waterpret in het zwembad

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Sportcentrum Forum Kwadraat - Voorburg 2-4 De Vliegerlaan 2273 BV Voorburg Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Zin in een middag waterpret in het zwembad? En wil je op een veilige manier leren vertrouwd te raken met bijvoorbeeld omslaan in een Optimist (eenpersoons zeilboot) en wat te moeten doen als dat gebeurt? Speciaal voor jou is er de spectaculaire versie van Optimist on Tour in het zwembad van Sportcentrum Forum Kwadraat!

In de veilige en vertrouwde omgeving in het zwembad van Sportcentrum Forum Kwadraat leer je meer over hoe je veilig het water op gaat. Wist jij bijvoorbeeld dat je gewoon kan ademen onder een omgeslagen optimist? En dat je met een simpel trucje de boot weer snel rechtop hebt?

Je leert deze dag allerlei trucjes zodat jij veilig en met plezier het water op gaat. En nog leuker! Er zijn ook kano’s en andere spelletjes. Je hebt geen zeilervaring nodig, alleen een zwemdiploma A. De activiteit wordt geheel gratis aangeboden. Het enige wat je nodig hebt is een entree ticket voor het zwembad.

De rondes duren een uur en zijn op de volgende tijden: 

  • Ronde 1 : 13.00 - 14.00 uur
  • Ronde 2: 14.10 - 15.10 uur
  • Ronde 3: 15.20 - 16.20 uur