Gratis

SpotOnMedics Gebruikersevent 2019 - Samen op reis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel Veenendaal

73 Bastion

3905 NJ Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


SpotOnMedics Gebruikersevent 2019
Thema: "Samen op reis"


Hierbij nodigen wij u van harte uit voor het Gebruikersevent 2019. Binnen het thema 'Samen op reis' nemen wij u mee naar de fysiotherapiepraktijk van de toekomst. Op reis gaan staat voor ontdekking, vernieuwing, beleving, beweging... En natuurlijk plezier! Gaat u met ons mee?

Het SpotOnMedics Gebruikersevent is een jaarlijks terugkerende ervaring die nieuwsgierige en innovatieve professionals verenigt. Toonaangevende denkers in de fysiotherapiebranche, innovators en medewerkers van SpotOnMedics verzorgen inspirerende presentaties, parallelsessies en businesscases, ieder met slechts één doel: de deelnemers meenemen op reis naar de toekomst.Programma gebruikersevent 2019

Er is een veelzijdig programma samengesteld. Het Gebruikersevent start met een plenaire opening, waar we in de grote zaal gezamenlijk aan de reis naar de toekomst beginnen. Zijn de koffers gepakt, heeft iedereen zijn paspoort bij de hand? Na de opening vliegen we uit naar verschillende theaters, elk met een eigen thema. Iedereen kiest welke sessies hij of zij wil bijwonen. Komt u samen met collega’s van uw praktijk? Dan raden wij u aan om op te splitsen: zo haalt u het maximale uit het Gebruikersevent. De parallelsessies zijn ingedeeld op niveau in de vorm van aantal jaren gebruik van het platform en/of uw functie in de praktijk.

<< Ik wil het volledige programma bekijken >>

Overtuig je baas

Heb je hulp nodig om je baas te overtuigen? Op de website is een handige tool ontwikkeld waarmee je je baas kunt overtuigen om deel te nemen aan het gebruikersevent.

<< Ik wil mijn baas overtuigen >>


Reserveer snel

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar - zorg dat u op tijd uw plek reserveert! Vol = vol.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Veenendaal

73 Bastion

3905 NJ Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen