Spreekuur Letteren

Venster Acties

Spreekuur Letteren

voor Brabantse makers met vragen over het literaire veld

Door Kunstloc Brabant

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 5 apr. 2023 10:00 - 13:00 CEST

Locatie

LocHal Burgemeester Brokxlaan 1000 5041 SG Tilburg Netherlands

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Heb je als Brabantse maker of culturele organisatie vragen over financiering op het gebied van literatuur? Ben je benieuwd hoe je nieuwe publieksgroepen vindt en aan je blijft binden? En wil je weten hoe je je naamsbekendheid kunt vergroten?

Dit en andere vragen rondom letteren kun je stellen aan Fran van den Bogaert van Cult PR en aan Monique Cunnen van Kunstloc Brabant tijdens het spreekuur Letteren.

Fran is al 25 jaar actief in cultuur en ondernemerschap. Ze is opgeleid als communicatiespecialist en journalist. Met een groot netwerk in de media organiseert ze aandacht voor literaire- én culturele projecten. Monique is adviseur letteren en kan je meer vertellen over verschillende (Brabantse) subsidiemogelijkheden en ingangen in bijvoorbeeld het onderwijs.

Fran en Monique denken graag met je mee tijdens een halfuur durend adviesgesprek.

Er zijn maar beperkte plaatsen, dus meld je tijdig aan! Bij je aanmelding kun je een voorkeurstijd doorgeven.

Over de organisator

Georganiseerd door
Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant wil zoveel mogelijk Brabanders deel laten nemen aan kunst en cultuur, want dat inspireert en verrijkt je leven.

Kunst en cultuur vormen de voedingsbodem voor nieuwsgierigheid, verbazing en verbeelding. Als kunst en cultuur van jongs af aan een vanzelfsprekende en onmiskenbare plek krijgen in het dagelijks leven van iedere Brabander, stimuleert dit innovatie en vernieuwing in onze samenleving.

Als provinciaal kennis- en expertisecentrum zetten we ons daarom in voor het brede kunst- en cultuurveld in Noord-Brabant: van basisschoolleerling, fanfaremuzikant tot professionele maker. Ook stimuleren we de inzet van kunst en cultuur bij maatschappelijke vraagstukken zoals leefbaarheid, duurzaamheid en de zorg.

We doen dit door het bieden van expertise, netwerk en toegang tot financiële ondersteuning.