€ 28,50

Meerdere data

Spreekuur met voordekunst - februari 2021

Venster Acties en details

€ 28,50
Beschrijving van het evenement
Heb jij een concreet idee waarvoor je wilt crowdfunden? Of wil je meer weten over crowdfunding? Schrijf je dan in voor een spreekuur!

Over dit evenement

Heb jij een concreet idee waarvoor je wilt crowdfunden? Of wil je meer weten over crowdfunding als financieringsvorm? Schrijf je dan in voor een spreekuur!

Voordekunst organiseert regelmatig spreekuren voor toekomstige projectmakers. In een half uur tijd nemen wij jouw project door, geven we advies en beantwoorden we eventuele vragen. Mocht je nog niet helemaal bekend zijn met crowdfunding dan kun je tijdens dit spreekuur ook bij ons terecht voor meer informatie. 

Wat? Spreekuur met een voordekunst medewerker.

Hoe? Telefonisch, i.v.m. met de Corona maatregelen. Je kan zelf je telefoonnummer opgeven bij de reservering van een spreekuur. 

Voor wie? Toekomstige projectmakers die serieus nadenken over crowdfunding als financieringsvorm.

Kosten? € 28,50 inclusief BTW.

Wat krijg je? · Persoonlijk advies · Je ontvangt een voordekunst-canvas die je als leidraad kunt gebruiken voor je project.

Is het voor jou niet mogelijk om op één van deze tijden af te spreken of zijn de spreekuren uitverkocht stuur ons dan een mailtje naar info@voordekunst.nl en dan plannen we een ander moment in.

 


		Afbeelding van Spreekuur met voordekunst - februari 2021
Delen met vrienden
{ _('Organizer Image')}

Organisator Stichting voordekunst

Organisator van Spreekuur met voordekunst - februari 2021

Voordekunst is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector.

Een positieve beweging die erop gericht is om culturele projecten te realiseren. Mogelijk gemaakt door de mensen waar het uiteindelijk voor bedoeld is, het publiek of de ‘crowd’.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen