Gratis

Sprinc Zomerevent: "Geluk & hoop in nieuwe tijden"

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Auberge de Rousch

17 Kloosterkensweg

6419 PJ Heerlen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
We zijn blij u te mogen uitnodigen voor het Sprinc zomerevent. Sprinc heeft wederom een interessante én culinaire avond voor u in petto.

Over dit evenement

We zijn te gast bij Auberge de Rousch voor een avond vol positieve energie van spreker Leo Bormans, nieuwtjes van Sprinc en een overheerlijke zomerse barbecue.

Internationaal topspreker Leo Bormans ontsluiert het geheim en de kracht van hoop en geluk: in ons eigen leven en voor de samenleving. Hij neemt ons mee in de resultaten van het wereldwijde geluksonderzoek en leert ons dat zowel geluk als hoop voor een deel ‘maakbaar’ zijn. Voorzitter Ben Theeuwen zal ons een update geven over Sprinc en vanzelfsprekend komt het Sprincplank Traineeship aan bod. In 2020 hebben we met Sprincplank de Cedris Waarderingsprijs gewonnen en we willen dit succes graag samen met u vieren! Dagvoorzitter Vivian Lataster leidt ons wederom op charmante en kundige wijze door het programma.

Ontvangst is om 16:15 uur, waarbij u vriendelijk wordt verzocht direct plaats te nemen en 1.5 meter afstand van elkaar te houden. Het programma start om 16:30 uur. Uiteraard zal alles volledig binnen de dan geldende coronamaatregelen vorm gegeven worden en zal het programma aangepast worden als de maatregelen daarom vragen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Auberge de Rousch

17 Kloosterkensweg

6419 PJ Heerlen

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Stichting Sprinc

Organisator van Sprinc Zomerevent: "Geluk & hoop in nieuwe tijden"

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen