Spring in 't Diepe #2

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sluiskade 11

11 Sluiskade

1353 BT Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Heb jij deze zomer ook heerlijk kunnen genieten op het water, in je bootje of heb je wat verkoeling in het water gezocht met de hoge temperaturen? Wat kwam je tegen, wat viel je op? Ben je geïnspireerd waardoor je met een goed idee de Almeerse waterrecreatie nog aantrekkelijk weet te maken? Deel je idee en maak kans op €500,- om het uit te voeren!

Op 2 oktober is alweer de tweede editie van Spring in ’t Diepe. Een gezellige borrelavond waar iedereen welkom is die iets met water heeft. Niet alleen is deze avond bedoeld om kennis met elkaar te maken en bij te kletsen over wat jij het liefst op of aan het water doet, maar ook om goede ideeën uit te wisselen. En met zo’n goed idee maak je kans om €500,- te krijgen om er direct mee aan de slag te gaan.

Kom gezellig borrelen! We vinden het leuk om alle gezellige plekken in Almere onder de aandacht te brengen, dus willen we steeds op een andere locatie aan het water bij elkaar komen. Deze avond is het ideale moment om in gesprek te raken met elkaar over wat er op het water speelt, laten wij weten waar we mee bezig zijn en hopen we vooral ook te horen van jou wat jij graag wil in de stad.

Tijdens de avond is er de gelegenheid om je idee te pitchen voor een jury, die aan het eind van de avond beslissen wie er met het geld naar huis gaat. De perfecte avond om na te genieten van een mooie zomer en om goede ideeën uit te wisselen. In de winter kunnen ze uitgewerkt worden, zodat we volgend vaarseizoen nog meer kunnen genieten van alles dat de stad te bieden heeft.

Datum en tijd

Locatie

Sluiskade 11

11 Sluiskade

1353 BT Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen