Spring voor Sterke Botten

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

CORPUS

1 Willem Einthovenstraat

2342 BH Oegstgeest

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Het jaarlijks event op Wereld Osteoporose Dag: actief bezig zijn met aandacht voor sterke botten.

Over dit evenement

Aan Sterke Botten bouw je je leven lang. Dat is de boodschap van Platform Sterke Botten. Op 20 oktober 2020 organiseren we het vierde ‘Spring voor Sterke Botten’-evenement. Dit staat in het teken van je skelet en de vraag: wat kun je zélf doen om sterke botten te krijgen en te behouden?

WAAROM SPRINGEN VOOR STERKE BOTTEN?

Sterke botten zijn belangrijk voor iedereen en voor bijna alles wat je doet. Of je nu loopt, fietst, danst of rechtop zit. Dat geldt voor iedereen, ongeacht je leeftijd. Door veel te bewegen, dagelijks even buiten te zijn en gezond te eten kun je je botten sterker maken. Hoewel de basis voor sterke botten in je jeugd legt, is er veel wat je daarna kunt doen om je botten sterk te maken en houden. Touwtjespringen is een goede manier om aan sterke botten te werken. Door je botten te ‘belasten’ met je lichaamsgewicht, krijgen ze een impuls om meer botmassa aan te maken en sterker te worden.

PROGRAMMA

Het programma wordt in de zomer van 2020 bekend gemaakt. Er zullen allerlei activiteiten zijn, zoals touwtje springen, het calciumspel en puzzelen met botten. En ook uitgebreide informatie over hoe je levenslang aan sterke botten kan bouwen.

KOM OOK EN SPRING MEE!

Kom op 20 oktober naar het ‘Spring voor Sterke Botten’-event. De toegang is gratis, maar let op: je hebt wel een kaartje nodig! Let op: het gratis ticket geeft géén toegang tot de tentoonstelling CORPUS ‘Reis door de mens’.

Er zijn twee soorten tickets verkrijgbaar.

Toegangskaart voor een dagje Corpus, te bestellen bij Corpus zelf.

Dagje Corpus geeft je ook gratis toegang tot het evenement Springen voor Sterke Botten.

Gratis ticket “vrijspringen”

Wil je alleen de markt bezoeken, en deelnemen aan het vrijspringen of andere activiteiten? Bestel dan een gratis ticket.

MEER WETEN?

Heb je vragen over het ‘Spring voor Sterke Botten’-evenement? Neem contact op met Angelique van Dam, Directeur van de Osteoporose Vereniging en initiatiefnemer van Platform Sterke Botten via avdam@sterkebotten.nu.

Tot ziens op 20 oktober 2020!

Datum en tijd

Locatie

CORPUS

1 Willem Einthovenstraat

2342 BH Oegstgeest

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen