€ 17,63

Sprookjes in Thalia

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Villa Thalia

Kruiskade 31

3012EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Psssst.... heb je het al gehoord...? Villa Thalia presenteert dé familieshow van het jaar: ‘Sprookjes in Thalia’! Een komisch avontuur vol muziek, dans, en bekende sprookjesfiguren die de weg kwijt zijn...

Dans, zing en geniet mee met de magische avonturen van Sneeuwwitje, Roodkapje, Assepoester en vele andere knappe Prinsen en Prinsessen. Trek je mooiste sprookjeskostuum uit de kast voor het grootste SprookjesBal ooit en zorg dat jij erbij bent op: zondag 25 februari in Villa Thalia in Rotterdam.

‘Sprookjes in Thalia’, het leukste familie-uitje in de voorjaarsvakantie!

Eerder speelde de show ruim 81 uitverkochte voorstellingen in Utrecht en nu voor de eerste keer live te zien in Rotterdam. Hiermee komen bekende sprookjesfiguren uit de wereldberoemde verhalen van de Gebr. Grimm voor de eerste keer samen. Hiervoor is speciaal een nieuw, magisch en avontuurlijk script geschreven, waarin de verschillende verhaallijnen van Sneeuwwitje, Roodkapje en Assepoester op komische wijze aan elkaar gekoppeld worden.

Aansluitend is er in De Beurs (Kruiskade 55) een sprookjeslunch! Op vertoning van een ticket voor 'Sprookjes in Thalia' kun je voor €5,- per persoon genieten van een glutenvrije pannenkoek of een glutenvrij broodje knakworst en een drankje. Let op: reserveer vooraf voor de sprookjeslunch, want vol = vol.

Adres:
Villa Thalia
Kruiskade 31
3012 EE ROTTERDAM

Algemene informatie:
Sprookjes in Thalia beleef je tussen 11:00 en 17:00 uur en is toegankelijk voor alle leeftijden! Kinderen jonger dan 4 jaar hebben geen sprookjesticket nodig.

Bereikbaarheid:
Villa Thalia is gelegen naast parkeergarage Interparking op de Kruiskade. Reis je met het openbaar vervoer? Uitstappen bij metrohalte Stadhuis of tramhaltes Stadhuis of Weena. Villa Thalia ligt op 5 minuten loopafstand van Rotterdam Centraal station.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Villa Thalia

Kruiskade 31

3012EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen