€ 9,60 – € 17,26

Sprookjes in Thalia: Hans & Grietje

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Villa Thalia

Kruiskade 31

3012EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op veler verzoek presenteert Villa Thalia op zondagmiddag 27 mei opnieuw een eigentijdse bewerking van een wereldberoemd sprookje. Voor het bekende verhaal van ‘Hans en Grietje’ wordt Villa Thalia voor één dag omgetoverd tot het “Knibbel, knabbel, knuisje’ snoephuisje van Rotterdam.

Het eeuwenoude sprookje over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos is speciaal bewerkt tot een avontuurlijke sprookjesshow in een spiksplinternieuw jasje.

Temidden van een suikerzoet 360 graden decor met talloze spectaculaire effecten geniet de bezoeker van scherpe humor én bekende meezingliedjes van o.a. Nick & Simon, André Hazes, K3 en Kinderen voor Kinderen. Een verrassende aaneenschakeling van onverwachtse wendingen en hilarische scènes vol bijzondere karakters, bezorgen jong en ouder telkens de tranen van het lachen.

‘Sprookjes in Thalia: Hans & Grietje' is een regelrechte familiebelevenis. Kom zondag 27 mei verkleed naar Villa Thalia. Het ‘Sprookjes Schmink Team’ staat paraat om je om te toveren tot een echte prins, prinses, of misschien wel een heks of stoere piraat. Na afloop van de show kunnen de jonge bezoekers met alle spelers op de foto en nog even lekker swingen tijdens de speciale ‘Sprookjes Afterparty’. En voor wie er maar geen genoeg van kan krijgen, wordt na afloop in De Beurs een speciaal Sprookjesdiner geserveerd. Zo wordt zondagmiddag 27 mei een regelrecht familie-uitje om van te smullen!.

Kaartverkoop
De kaartverkoop van ‘Sprookjes in Thalia: Hans & Grietje' is gestart. De show start om 14.00 uur en de deuren gaan een half uur voor aanvang open.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Villa Thalia

Kruiskade 31

3012EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen