€ 50

Stad in beweging

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Stad in beweging Hoe gaan we om met de impact van corona op de mobiliteit?

Over dit evenement

De COVID-19 pandemie zorgt op tal van vlakken voor nieuwe en onvoorziene uitdagingen. Eén van de dingen die ingrijpend is veranderd is hoe mensen zich in en om de stad verplaatsen. Zo is de huidige openbare ruimte nauwelijks toegerust voor social distancing en zorgt het mijden van medereizigers ervoor dat reizigers hele andere keuzes maken. Maar welke uitdagingen blijven en welke zijn slechts tijdelijk?

Stad in beweging

Op 6 oktober 2020 hosten HatRabbits en ROZENBROOD samen het interactieve online event ‘Stad in beweging’. Het evenement is bedoeld voor iedereen die op gemeentelijk of provinciaal niveau betrokken is bij mobiliteit en op zoek is naar slimme oplossingen voor de nieuwe uitdagingen.

Tijdens het evenement staan we zowel stil bij het vormgeven van toekomstbestendige visies als bij het ontwikkelen van concrete oplossingen. Creativiteit staat hierbij centraal. We reiken informatie, tools en inzichten aan om slimme antwoorden te kunnen geven op vraagstukken voor zowel de kortere als de langere termijn.

Programma

09.30 - 10.00 Inloop / kennismaking met andere deelnemers

10.00 - 10.30 Keynote ROZENBROOD

10.30 - 11.00 Keynote HatRabbits

11.00 - 12.00 Breakoutsessie ROZENBROOD

11.00 - 12.00 Breakoutsessie HatRabbits

12.00 - 12.30 Terugkoppeling binnen de breakoutsessies.

Je kunt voor dit event kiezen uit twee breakoutsessies.

‘Moving Forward’ is een samenwerking tussen de trendwatchers van ROZENBROOD en de creatieve probleemoplossers van HatRabbits. Het evenement ‘Stad in Beweging’ is het eerste initiatief vanuit deze samenwerking.

Beide organisaties maken gebruik van creativiteit om kennis te mobiliseren en het publiek te stimuleren om nieuwe stappen te zetten. Zowel ROZENBROOD als HatRabbits heeft hiervoor een eigen methodiek ontwikkeld waarin de mensgerichte en onderzoekende aanpak centraal staat. Ideaal voor vraagstukken waarbij veel partijen betrokken zijn en niemand alleen de oplossing heeft.

Zowel de overeenkomsten als de verschillen tussen HatRabbits en ROZENBROOD maken het voor de organiserende partijen interessant om gezamenlijk één product aan te bieden dat daardoor een meerwaarde heeft voor de deelnemers.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen