Gratis

Stad op ooghoogte met studenten Windesheim

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stationsplein

Stationsplein

8011 CW Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De stad op ooghoogte met studenten Windesheim

Over dit evenement

Wil jij één van de twintig studenten zijn die de kans krijgt om deel te nemen aan een place game in en rondom station Zwolle? Wil je onderzoekservaring opdoen op het gebied van placemaking die je mee kunt nemen in je eigen opleiding? Geef je dan op! Donderdag 27 juni van 18.00-22.00 uur organiseren we een onderzoek naar de stad op ooghoogte met studenten (inclusief lichte maaltijd!). Daarmee lever je een bijdrage aan de toekomstige uitstraling van het historische stationsgebouw en de directe omgeving.

Op en rond station Zwolle wordt de komende jaren gewerkt aan betere openbare ruimtes. Daarom doet het initiatief Buitensporig Zwolle op dit moment onderzoek door middel van placemaking naar de betekenis van het historische stationsgebouw en omliggend gebied: samen met verschillende groepen mensen bekijken en onderzoeken we hoe dit deel van de stad eruit ziet, wat het voor gevoel en sfeer geeft, wat voor ideeën er naar boven komen en wat voor kansen er liggen. Hopelijk doet Buitensporig Zwolle dat binnenkort ook met jou! We nodigen je uit om samen met Buitensporig Zwolle en studenten van het honours programma van Windesheim op ontdekkingstocht te gaan: wat zie je, wat zie je niet, wat ruik je, hoe voelt de plek, wie zie je op de plek, wat doen ze daar? Het creëren van goede plekken bekeken vanuit het perspectief van jou als student. Wij zorgen voor wat te eten en te drinken. Doe je mee?

Aanmelden kan door een gratis ticket via Eventbrite te claimen: Geef je snel op, want er is maar plek voor 24 studenten!

Let op: dit event is alleen toegankelijk voor studenten van Windesheim

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stationsplein

Stationsplein

8011 CW Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen