€ 13,93 – € 16,52

STADSBORREL (Zevenaar)

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Restaurant De Revolutie

4 Markt

6901 Zevenaar

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

WELKOM OP DE EERSTE STADSBORREL VAN ZEVENAAR!

Op vrijdag 29 september organiseren we de eerste STADSBORREL van Zevenaar. Een gezellig 25+ dansfeest voor iedereen die in De Liemers woont, werkt of graag komt.

Omdat er in onze regio nauwelijks leuke volwassen feesten worden gegeven met Randstedelijke allure, hebben wij als vriendengroep uit Zevenaar besloten hier samen met De Revolutie wat aan te gaan doen.

Vanaf 22.00 uur draaien de internationale DJ/producer en Award Winning Remixer YVES EAUX en niemand minder dan DENNIS RUYER, bekend van zijn programma Dance Department op RADIO 538, de lekkerste nieuwe dansplaten uit de internationale clubscene. Yves is dan net terug uit Rusland en Ibiza en Dennis heeft op menig groot festival zijn draaikunsten vertoond. Beide heren zijn zeer aan elkaar gewaagd, dus dat belooft een waar muzikaal spektakel te worden.

De jocks worden ondersteund met waanzinnige videoprojecties van VJ HANS BIJLOO, bekend van Burning Man, Wine, Dine & Dance en de grote clubs van Nederland.

In FABER'S PHOTOBOOTH, van de excentrieke topfotograaf HENRY FABER, kun je de mafste en meest hilarische foto's van jezelf en je vriend(innen) laten schieten.

Kaarten kosten 15 Euro per stuk (ex. reserveringskosten) en zijn alleen online te koop. Daarvoor krijg je naast een gaaf feest ook een GRATIS welkomstcocktail tussen 22.00 en 23.00 uur en later op de avond ook nog een lekkere snack.


Datum: Vrijdag 29 September

Aanvang: 22.00 uur

Locatie: De Revolutie, Markt 4, Zevenaar

Leeftijd: Vanaf 25 jaar ben je welkom

Dresscode: FeestelijkFAQ

Heb ik een ID nodig en is er een leeftijdsgrens? De leeftijdsgrens is 25+. Er kan altijd naar een geldig ID gevraagd worden.

Kan ik mijn ticket overdragen aan een andere persoon? Je mag tickets bestellen voor je vrienden en/of zakenrelaties onder jouw naam. Wel dien je dan hun namen op de order in te vullen. Oneigenlijk gebruik van tickets maakt deze ongeldig.

Moet ik mijn ticket geprint meenemen? Tickets worden bij de entree gescand. Dit kan vanaf een papieren ticket, maar ook vanaf je smartphone.

Wat is het restitutiebeleid? Kaarten kunnen niet worden gerestitueerd.

De naam op het ticket komt niet overeen met die van de bezoeker. Is dat OK? Bij het scannen van je ticket verwachten we dat jij degene bent die op de ticket staat.

Ik heb al wat alcohol gedronken. Mag ik nog naar binnen? Wanneer je bij aankomst in kennelijke staat van dronkenschap bent, kunnen we je helaas niet naar binnen laten. Restitutie is dan niet meer mogelijk.

Mag ik eigen eten, drinken en/of drugs meenemen? Eigen eten en drinken kunnen helaas niet mee naar binnen. Tijdens het feest geldt een zero-tolerance beleid voor gebruik, verhandelen of bewerken van alle soorten drugs. Bij misbruik zijn wij verplicht melding bij de politie te maken en je verdere toegang tot het feest te ontzeggen zonder enige restitutie.

Wat moet ik doen bij eventuele calamiteiten en/of ongeregelheden? Volg alle instructies van het personeel op. Wij hanteren een zero-tolerance beleid tegen elke vorm van geweld en/of bedreiging en zullen je verdere toegang tot het feest ontzeggen zonder enige restitutie.

Ik heb schade ondervonden tijdens het feest of op de feestlocatie. Bezoek van het feest en de feestlocatie gebeurt op eigen verantwoordelijkheid. Mocht je letsel of schade oplopen, dan kan de organisatie van de Stadsborrel, het personeel en de eigenaren van de locatie daarom niet aansprakelijk gesteld worden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Restaurant De Revolutie

4 Markt

6901 Zevenaar

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen