Stadscafé #28: De Gezonde Stad

Venster Acties

Stadscafé #28: De Gezonde Stad

Hoe kunnen ruimtelijke ontwikkelingen bijdragen aan een gezonde leefomgeving en gezond gedrag stimuleren? Praat mee tijdens Stadscafé #28

Door RAP Leiden

Waar en wanneer

Locatie

PLNT Leiden | Centrum voor Innovatie en Ondernemerschap 70 Langegracht 2312 NV Leiden Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Als samenleving staan we de komende decennia voor grote maatschappelijke vraagstukken in relatie tot gezondheid. De kosten stijgen en het verschil in gezondheidsperspectief is nog steeds sterk gekoppeld aan de plek waar je geboren bent en opgroeit.

Hoe kunnen ruimtelijke ontwikkelingen bijdragen aan een gezonde leefomgeving en gezond gedrag stimuleren? Hoe kunnen we de stad zo inrichten dat die de veerkracht en gezondheid van haar bewoners bevordert? Wat kunnen we leren van andere steden? Welke rol kunnen ontwerpers, ontwikkelaars en beleidsmakers spelen in het bouwen van een stad waar iedereen gezond kan opgroeien en oud worden?

Tijdens editie #28 van RAP Stadscafé duiken we in dit thema met Richard Koek (Rijnboutt), Mirjam Schmull (Brokkenmákers) en Onno Dwars (Ballast Nedam Development).

Over de organisator

Georganiseerd door
RAP Leiden

RAP Leiden biedt een spannend en actueel programma over architectuur, stedenbouw en ontwerp in de Leidse regio. We organiseren o.a. lezingen, talkshows, filmvertoningen, exposities en open huizen. RAP staat voor Rijnlands Architectuur Platform.

€ 0 – € 25