€ 0 – € 10

Stadsdichterverkiezing

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Parktheater

Elzentlaan 50

5615 CN Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 7 december draagt de huidige stadsdichter Nienke Esther Grooten het stokje over aan de nieuwe stadsdichter, die dan feestelijk wordt ingehuldigd in het Parktheater.

De genomineerden nemen het deze avond tegen elkaar op in een podiumoptreden. Het publiek krijgt daarbij de gelegenheid om zijn mening te geven over de gedichten en de optredens. Mede op basis daarvan bepaalt de vakjury wie zich voor de komende twee jaar stadsdichter mag noemen.


Benoeming

De benoeming van de stadsdichter is voor een termijn van twee jaar (december 2017-december 2019). De officiële aanstelling van de nieuwe stadsdichter en wisseling van ambt vinden meteen plaats na de verkiezing op 7 december.

De benoeming van de nieuwe stadsdichter is mede mogelijk dankzij financiële ondersteuning door de kaartverkoop voor de Verkiezing van de Stadsdichter en de Bibliotheek Eindhoven.


De prijs is inclusief 1 consumptie. Neem het ticket geprint mee om gebruik te kunnen maken van de consumptie.
Ben je lid van de Bibliotheek Eindhoven? Dan betaal je een gereduceerd tarief ( maak je keuze onder de knop 'tickets'). Ter controle kan naar je bibliotheekpas gevraagd worden.

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Je hebt al voor €18,- per jaar een abonnement. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Parktheater

Elzentlaan 50

5615 CN Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen