€ 37,22

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zoetermeer (Dobbe Eiland)

Markt 2

2711 CZ Zoetermeer

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Bruisend Zoetermeer organiseert van 26 augustus tot en met 1 september 2017 haar eerste `Horecaweek`. Om deze week feestelijk in te luiden wordt er 26 augustus een heus ‘Stadsdiner’ georganiseerd. Een diner dat iedereen verbroedert: buren, kennissen, zakenrelaties en ook onbekenden. Het is dus een unieke kans om mensen te leren kennen van zowel binnen als buiten Zoetermeer. De deuren voor dit diner zullen om 19.30 openen.


Wie gaat die feestmaal verzorgen?

Het feestmaal zal verzorgd worden door restaurant/cateraar Smaak en Vermaak uit de Dorpsstraat in Zoetermeer. Uiteraard wordt er niet alleen aan het culinaire aspect gedacht. Er zal ook een leuke, feestelijke omlijsting van dit groots opgezette Stadsdiner worden verzorgd. Kortom: een feest wat je niet wilt missen!


Kosten

De kosten voor het Stadsdiner zijn €35,- per persoon. Deze prijs is inclusief een aperitief en het entertainment. De drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Wij nodigen u dus van harte uit voor ons allereerste Stadsdiner van Zoetermeer.


Praktische info


Datum: 26 augustus 2017

Locatie: Dobbe Zoetermeer

Aanvang: 19.30

Dresscode: Casual/Zomers

Toegang vanaf 21 jaar


Drank kan gekocht worden bij onze ‘rijdende obers’ of bij de muntenbalie. U kunt betalen via pin en cash. Onze voorkeur gaat uit naar pinbetalingen.


Parkeren kan op de Markt van Zoetermeer of in de naastgelegen parkeergarage. De Dobbe is ook via de fiets en de Randstadrail (halte Stadhuis) te bereiken


Als er dieetwensen zijn waar rekening mee gehouden moet worden, kunt u ons uiteraard een bericht sturen en dan wordt daar rekening mee gehouden. Het e-mailadres hiervoor is info@dnleisure.nl


Na aanschaf van de kaarten is restitutie niet mogelijk.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zoetermeer (Dobbe Eiland)

Markt 2

2711 CZ Zoetermeer

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen