Gratis

Stadshart Trick or Treat speurtocht zondag 31oktober 2021

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadshart

Promenade

2711 AB Zoetermeer

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Beste ouders en/of verzorgers, Het is bijna zover! De Halloween Trick or Treat speurtocht in het Stadshart staat voor de deur.

Over dit evenement

Beste ouders en/of verzorgers,

De zesde Halloween Trick or Treat editie voor kinderen in Stadshart Zoetermeer staat voor de deur. Wanneer u uw kind(eren) heeft ingeschreven mogen zij meedoen op zondag 31 oktober a.s.

Vanaf maandag 25 oktober, 10.00 uur t/m donderdag 28 oktober, 17.00 uur kunt u, als u een kaart heeft besteld, de deelnamekaart met uw barcode ticket voor de Trick or Treat ophalen bij McDonald’s in Stadshart Zoetermeer (Promenade 30), bij McDonald’s (Kelvinstraat 1) en (Zilverstraat 2). Alleen op vertoon van uw ticket ontvangt u na controle een deelnamekaart voor de zondag.Op zondag 31 oktober start de Trick or Treat om 12.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Tijdens deze middag kunnen uw kinderen op zoek gaan naar Halloween griezels in de etalages van het Stadshart. Hebben uw kinderen een Halloween griezel gevonden, dan dienen ze de rebusletter op de deelnamekaart te schrijven. Vervolgens kunnen uw kinderen op zoek naar de overige griezels die in de winkeletalages in het Stadshart verstopt zitten. Hebben uw kinderen alle Halloween griezels gevonden en hebben ze het wachtwoord, dan krijgen zij op vertoon van hun deelnamekaart iets lekkers bij de Halloween Experience op de Promenade 265(naast hans anders). (Let op! Ook wanneer zij niet alle Halloween griezels gevonden hebben).

Mocht u verdere vragen hebben dan kunt u zich melden bij de Halloweendesk op de Promenade. U kunt zelf beslissen waar u in het Stadshart start.

Het is natuurlijk Halloween, dus wij willen u vragen uw kinderen zoveel mogelijk te kleden in Halloween stijl. Want wie weet wint uw kind de Halloween Best Geklede Kids Award!

Wij van Stadshart Zoetermeer wensen u een spannende, maar vooral gezellige dag!

Veelgestelde vragen

 Moet ik mezelf als ouder inschrijven?

Nee, je dient alleen je kinderen in te schrijven.

 Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?

Nee, dit is niet mogelijk. 

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Voor het ophalen van de deelnamekaart dien je de barcode te laten scannen. Dit mag ook digitaal zolang je de code maar kunt laten vanaf je mobiel.

 

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stadshart

Promenade

2711 AB Zoetermeer

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Halloweenstad

Organisator van Stadshart Trick or Treat speurtocht zondag 31oktober 2021

Stadshart Halloween is een niet meer weg te denken evenement in de gemeente Zoetermeer. De stad wordt ieder jaar omgedoopt tot 'Halloweenstad van Nederland.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen