Stadskerk dienst met live registratie | zondag 13 juni 2021 - 10.45 uur

Stadskerk dienst met live registratie | zondag 13 juni 2021 - 10.45 uur

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

De Stadskerk - Hoofdlocatie

221 Friesestraatweg

9743 AE Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Dienst van de Stadskerk met live registratie. Spreker: Mark Stoorvogel; Hart voor het huis #2 BELANGRIJK INFO klik op 'meer'

Over dit evenement

Van harte welkom in de Stadskerk dienst.

Op dit moment is er weer ruimte voor 250 bezoekers (op 1,5 meter afstand) per dienst, exclusief mensen die een bediening hebben deze morgen. De dienst begint om 11.00 uur, maar vanwege de online uitzending is het belangrijk dat alle bezoekers voor 10.45 uur op hun stoel zitten. Kom daarom op tijd.

Er zal opvang zijn voor kinderen t/m groep 2 in het Toddler’s Huis. Hiervoor kun je bij Ticket reserveren een Extra kaart reserveren speciaal voor het Kinderwerk_Toddlershuis. Kinderen die hoger dan t/m groep 2 zitten, moet een 'Algemene Toegang ticket' voor worden gereserveerd.

Bij binnenkomst laat je het uitgeprinte ticket zien of het ticket op je mobiele telefoon. Heb je geen ticket dan kun je niet naar binnen.

Alle bezoekers moeten zich houden aan de algemene richtlijnen ter bestrijding van het Corona-virus. Blijf thuis bij klachten, desinfecteer je handen, houd onderling 1,5 meter afstand (drie stoelen tussenruimte) en draag een mondkapje totdat je op je stoel zit. Je mondkapje mag bij je stoel af, en je mag ingetogen zingen.

Als je niet komt om bepaalde redenen, annuleer het ticket dan aub tijdig, zodat dan iemand anders nog de gelegenheid heeft om een ticket te kunnen reserveren.

Heel veel zegen en genieten van elkaar en van Gods aanwezigheid.