Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Runnersworld Bergen op Zoom

2 Lindebaan

4611 LX Bergen op Zoom

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Stapril!

Het voorjaar komt er aan en wij willen jou graag uitdagen om meer te bewegen! Ga onze nieuwe challenge aan en zet elke dag in de maand april minimaal 10.000 stappen. #nostepsnoglory

10.000 stappen, waar komt dit mythische getal vandaan? Waarom wordt er zo op gehamerd om 10.000 stappen per dag te zetten? De Japanse arts Yoshiro Hatano is één van de eersten die met deze theorie kwam. Inmiddels zijn er meer onderzoeken gedaan naar die 10.000 stappen per dag. En telkens weer blijkt dat het een positief effect heeft op je gezondheid om deze target dagelijks te halen.

Aanmelden kan t/m met 2 april, mits er 1 en 2 april ook minimaal 10.000 stappen zijn geregisteerd.

Spelregels:
1) De deelnemer registreert zelf zijn/haar dagelijkse activiteit. Deelnemer verklaart dit eerlijk te doen en alleen in de race te blijven indien echt elke dag aan het minimum van de challenge (10.000 stappen per dag) is voldaan. Elke kalenderdag moet dus het stappendoel behaald worden!

2) Het is niet verplicht de trainingen te delen. Wel dien je de trainingen te registreren met een sporthorloge, activity tracker of via een app. Indien je in de prijzen bent gevallen vragen we je om aan het einde van de challenge de registreerde kilometers te delen met ons.

3) Het stappendoel van 10.000 stappen per dag dient elke kalenderdag in de maand april behaald te worden. De stappen mogen verspreid worden over de gehele dag.

4) De challenge start zondag 1 april 2018 en eindigt op maandag 30 april 2018.

5) Elke deelnemer loopt en sport op eigen verantwoordelijkheid. Indien de challenge te zwaar blijkt te zijn, bijv. i.v.m. blessure risico , dient de deelnemer zelf zijn/haar grens te bewaken en tijdig te stoppen. Runnersworld Bergen op Zoom is niet aansprakelijk in deze.

6) Op facebook kun je lid worden van de ‘Stapril Challenge RW BoZ’ groep. Hierin kun je de voortgang van jouw eigen challenge delen en je mede deelnemers van de challenge volgen. Lid worden van deze club is niet verplicht.

Prijzen:
Onder degene die de challenge behaald hebben verloot Runnersworld Bergen op Zoom drie giftcards; 1X €50,- en 2x €25,-. De winnaars worden gevraagd om hun overzicht van registreerde stappen te delen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Runnersworld Bergen op Zoom

2 Lindebaan

4611 LX Bergen op Zoom

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen