Gratis

Start je bedrijf | Haagsche Praatjes

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hometown Coffee & More

4 Buitenhof

2513 AG Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Je eigen bedrijf starten, hoe doe je dat eigenlijk? Waar begin je? Op dinsdag 10 april organiseert Haagsche Praatjes een netwerkavond dat geheel in het teken staat van ondernemen. Word je eigen girlboss! Tijdens deze allereerste editie van Haagsche praatjes zullen ondernemerscoach Karlijn Kwint (Vogelvrij Ondernemen) en Linda Roos (freelance tekstschrijver, Linda Roos & Media) hier alles over vertellen en jouw vragen op het gebied van ondernemen beantwoorden.

De sprekers:

Ondernemerscoach Karlijn Kwint richt zich met haar bedrijf ' Vogelvrij Ondernemen' op het innoveren en excelleren van ondernemers. "Ik help ondernemers bij het achterhalen van hun dromen en doelen, het overwinnen van zelfopgelegde blokkades en het (her)ontwikkelen van hun aanbod. Zo werken we concreet aan het behalen van die dromen en doelen."

Onze tweede spreekster is Linda Roos, gepassioneerde tekstkunstenares met haar eigen bedrijf 'Linda Roos & Media'."Ik giet in woorden wat jij bedoelt. Zo zorg ik ervoor dat de communicatie soepel verloopt, alles glashelder op papier staat en je volledig tekstueel ontzorgd bent". Met haar bedrijf helpt Linda ondernemers met het schrijven van foutloze en heldere teksten.

De avond begint om 19:30 en is rond 21:30 afgelopen. Uiteraard is er voldoende tijd om zelf te netwerken, dus vergeet niet om visitekaartjes mee te nemen!

Praktische info:
Dinsdag 10 april
Toegang: €5 (alleen contant betalen mogelijk) incl. 1 consumptie
Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur
Waar: Hometown Coffee and More, Buitenhof 4, Den Haag
De locatie bevindt zich in het centrum van Den Haag.
Aanmelden via het formulier: http://bit.ly/2BUnTDM

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hometown Coffee & More

4 Buitenhof

2513 AG Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen