Gratis

START met Rajiv Bhagwanbali

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wil jij iets doen met je talent en heb je momenteel geen werk of studie? Misschien is ondernemen iets voor jou! Tijdens START ontdek je hoe je vanuit jouw talent een bedrijf opzet. Je werpt een blik op de toekomst en leert de do’s and dont’s voor iedere startende ondernemer. Meld je aan en START!

Tijdens START kun je kennismaken met het ondernemerschap. De Buzinezzclub weet precies welke stappen jij moet nemen om van je talent je beroep te maken. Tijdens START kun je al je vragen stellen aan succesvolle ondernemers. Na de training kun je nog gezellig naborrelen en je eventueel inschrijven voor de Buzinezzclub, helemaal gratis!

Programma:
18.30 uur – Inloop
19.00 uur – Start met alle sprekers
19.30 uur – Vragenrondje
19.45 uur – Naborrel
20.00 uur – Einde

Over de spreker Rajiv Bhagwanbali (cultureel en commercieel ondernemer)
Rajiv is afgestudeerd als fysiotherapeut op het HBO en afgestudeerd als hiphop danser op de straten van Rotterdam. Na zijn studie tot fysiotherapeut besloot hij om een massagesalon op te richten die inmiddels is uitgegroeid tot beste salon van Zuid-Holland. Tegelijkertijd maakt hij, na jarenlang in het hiphophuis getraind te hebben, de overstap naar het professioneel dansen met de Pop'arazzi Crew. Van docent tot theatermaker en -speler richtte hij een dansagency op en reist de wereld over met zijn performances. Ondertussen ontwikkelt hij ook een liefde voor het motiveren van anderen en spreekt hij regelmatig voor groepen als MC/presentator van commerciële en culturele evenementen.


Alsof er geen 24 uur in een dag zitten richt hij ook nog de stichting Connecting the Culture op waarin hij, door innovatieve projecten te ontwikkelen gebaseerd op multiculturele uitingsvormen, verschillende culturen met elkaar in contact brengt.
En oja, hij maakt ook nog een heerlijke lasagne (de saus zelf gemaakt, niet uit een pakje!) Een man van alle markten thuis!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen