Start verkoop de Oude Dee

Venster Acties

Start verkoop de Oude Dee

De verkoop van de Oude Dee - de tweede fase van het plan de Oude Boomgaard - start op vrijdag 6, zaterdag 7 en maandag 9 november.

Door Krieger & Witte makelaars

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 6 nov. 2020 09:00 - ma. 9 nov. 2020 16:30 CET

Locatie

Wordt binnenkort bekendgemaakt

Over dit evenement

Uitnodiging start verkoop

Wij nodigen jou van harte uit voor de start verkoop van de Oude Dee op het makelaarskantoor van KW makelaars in Sommelsdijk. In verband met de huidige richtlijnen van het RIVM hebben wij een bijzondere start verkoop georganiseerd. Je kunt uitsluitend op afspraak een persoonlijk woonconsult inboeken bij de makelaar op kantoor op de volgende tijdstippen:

Vrijdag 6 november van 9.00 – 19.00 uur

Zaterdag 7 november van 9.00 – 17.30 uur

Maandag 9 november van 9.00 – 17.30 uur

De makelaar geeft je alle info over de woningen en jij krijgt alle gelegenheid om je vragen te stellen. Bovendien is alle informatie beschikbaar zoals een uitgebreide brochure, de verkooptekeningen, een inschrijfformulier en prijslijst en informatie over de afwerkingen. Om grote drukte te vermijden houden wij gestelde tijden aan, waarvoor wij jouw begrip vragen.

Comfortabel en duurzaam wonen in Herkingen

Achter de dijk in Herkingen is een prachtig kleinschalig project gerealiseerd met 15 fijne gezinswoningen. Het project heeft zijn naam te danken aan de Oude Dee, het kleine watertje dat stroomt achter de tuinen van de fraaie woningen. In de luxe eengezinswoningen heb je de beschikking over een fraaie woonkamer met openslaande deuren en een tuin op het westen of zuiden.

Op de verdiepingen tref je 3 fijne slaapkamers, een luxe ingerichte badkamer en een compleet afgewerkte verwarmde zolder. Ook parkeren is perfect geregeld, Er worden totaal 30 parkeerplaatsen gerealiseerd waarvan 12 parkeerplaatsen in de eigen voortuin van de eerste 9 woningen.

Over de organisator

Georganiseerd door
Krieger & Witte makelaars
Verkoop beëindigd