Start Verkoop De Zalmhaven

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wereldmuseum

Willemskade 25

3016 DM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

EXCLUSIEF START VERKOOP EVENEMENT | DE ZALMHAVEN | 15 DECEMBER 2018

Op zaterdag 15 december 2018 start de verkoop van de eerste fase van de 285 koopappartementen (let op: er zijn nog geen huurappartementen beschikbaar), penthouses en herenhuizen in De Zalmhaven. Graag nodigen we u uit voor het exclusieve start verkoop evenement in het Wereldmuseum te Rotterdam.

Beleef hoe grandioos en vooruitstrevend wonen kan zijn. Met de 215 meter hoge wolkenkrabber (De Zalmhaven I), twee middelhoge identieke woontorens (De Zalmhaven II en III) en de riante herenhuizen op straatniveau. Tijdens het start verkoop evenement op zaterdag 15 december 2018 krijgt u de primeur en heeft u als eerste inzage in de plattegronden en bijbehorende koopsommen. Onze makelaars nemen u mee door het aanbod en staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast kunt u de maquette bekijken en allerlei aanvullende informatie.
Registreren evenement
Vanwege de capaciteit van het Wereldmuseum, en om iedereen goed te kunnen bedienen, werken we in tijdblokken van een uur. Schrijf u nu in voor één van de tijden tussen 16:00 en 21:00 uur.

Het ontwerp van De Zalmhaven is van de hand van de architecten van Dam & Partners en KAAN Architecten, en bevat 452 appartementen en penthouses, 33 herenhuizen, een parkeergarage, kantoren, commerciële ruimtes, een daktuin en een restaurant met zicht over de imposante skyline van Rotterdam. In De Zalmhaven vindt u luxe en comfort, te midden van groene parken, historie en cultuur. Thuis, met the world’s finest binnen handbereik. De Zalmhaven: excellent wonen, leven op niveau.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wereldmuseum

Willemskade 25

3016 DM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen