€ 0 – € 20

Starters Business Event SBE2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sligro Almere

12 De Huchtstraat

1327 EB Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

1ste Starters Business Event met Walking Dinner!


Speciaal voor ondernemers die aan hun financiële en emotionele onafhankelijkheid willen werken, organiseert OndernemersBag i.s.m. Sligro en Irma Pas Grafisch Ontwerp het eerste Starters Business Event in Almere.

Op dinsdag 26 september verwelkomen we tijdens een Walking Dinner in Sligro Almere startende ondernemers en andere mensen die hun dromen willen najagen en hun ambities willen realiseren.

De focus van de avond ligt op het ontwikkelen van de juiste mindset zodat je zowel je zakelijke als persoonlijke (vastgestelde) doelen kunt bereiken!

Tijdens deze gezellige avond kun je kennismaken met producten en diensten van lokale ondernemers die je op weg kunnen helpen naar meer business, meer vrijheid en meer omzet. Er wordt een markt georganiseerd voor en door ondernemers.

Tijdens deze avond zal Ketty Lollia, eigenaar van OndernemersBag, haar boek 'Onafhankelijkheid, emotioneel en financieel" introduceren en signeren. Ook komt er een speciale spreker om een empowerment pitch te geven.

De avond wordt afgesloten met een heerlijk Walking Dinner.


Programma:

17.00 uur Inloop met hapje en drankje

17.30 uur Welkomstwoord door Ron Pelgrim

17.40 uur Introductie boek Ketty Lollia

18.00 uur Empowerment pitch

18.15 uur Opening van de markt, start boek verkoop, mogelijkheid tot netwerken met muzikale omlijsting door DJ

19.00 uur Culinaire reis: Walking Dinner

20.00 uur Einde

Alle bezoekers krijgen een goed gevulde OndernemersBag Goodie Bag mee naar huis!


Wil je deze avond niet missen?

Schrijf je vooraf in via de inschrijfbutton onderaan deze pagina.

Dankzij de sponsoring van Sligro is het evenement gratis voor de eerste 50 inschrijvingen dus wees er snel bij! Daarna kost een ticket €12,50 inclusief BTW.

Als je het boek "Onafhankelijkheid, emotioneel en financieel" als eerste wilt hebben, kun je ook een combiticket nemen ter waarde van €20,00 inclusief BTW. De entree is dan inbegrepen. Naast het boek krijg je ook een handig cadeau dat je gaat helpen je dromen te realiseren.


OndernemersBag is een ondernemersplatform dat advies en promotiemiddelen aanbiedt aan ondernemers. Onze missie: ondernemers met elkaar te verbinden en te helpen samen het beste uit elkaar te halen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sligro Almere

12 De Huchtstraat

1327 EB Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen