Gratis
Startup Collegetour #2

Startup Collegetour #2

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Ruitenberglaan 26

Lounge op R26 ( A0.53)

6826CC Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

De startup collegetour is een serie ontmoetingen met aansprekende ondernemers uit de regio.

Over dit evenement

De Startup Collegetour is een serie ontmoetingen met aansprekende ondernemers uit de regio. Door een combinatie van interview en vragen vanuit het publiek komen we meer te weten over de weg die de ondernemers hebben afgelegd, hoe ze hun bedrijf hebben opgezet en welke lessen ze hebben voor starters en student(-ondernemers) in de zaal. In elke aflevering komen er twee ondernemers aan het woord.

In de 2e editie gaan we Wridzer Bakker van Plantics en Maarten de Keijzer van Brouwerij Durs het hemd van het lijf vragen.

Plantics heeft een biomateriaal ontwikkeld dat plastic vervangt. Ze wonnen vorig jaar de prestigieuze "Global Innovation Award Renewable Material of the Year". In hetzelfde jaar werden ze door het Financieel Dagblad het snelst groeiende "climate tech" bedrijf van Nederland genoemd. Plantics is gevestigd op Industriepark Kleefse Waard.

Brouwerij Durs is de stadsbrouwerij van Arnhem en brouwt echt Arnhems bier. Wel eens een Flierefluiter, Dakhaas of Dikke Prins geproefd? Deze biertjes en vele andere komen uit de Brouwerij aan de Klarendalseweg in Arnhem.

De gespreksleider is Berry Kessels (voorzitter Innovatiefabriek Arnhem). We sluiten af met een gezellige borrel.

De Startup Collegetour wordt georganiseerd door Startclub Arnhem in samenwerking met Arnhem Studiestad en het Centrum voor Ondernemerschap van de HAN.

Afbeelding van Startup Collegetour #2
Afbeelding van Startup Collegetour #2

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen