€ 10 – € 100

StartupDelta Summit

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Industriepark Kleefse Waard

73 Westervoortsedijk

6827 AV Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 19 april 2018 is Gelderland het epicentrum van iedereen die bouwt aan de toekomst van Nederland. Een toekomst waarin innovaties in Nederland een vruchtbare voedingsbodem hebben. Een toekomst waarin innovaties succesvol bijdragen aan het oplossen van grote uitdagingen. Wij maken tastbaar, voelbaar, proefbaar en zichtbaar hoe we bouwen aan de toekomst van Nederland en zorgen op deze dag voor nieuwe verbindingen.

Wij geloven in de toegevoegde waarde van het versterken, verbinden en vergroten van het startup ecosysteem in Nederland. Nederland kan gezien worden als de best mogelijke plek voor het starten, groeien en internationaliseren van business. Met de unieke connectie met alle lagen van de overheid, corporaties en belangrijkste innovatie hubs, beogen wij het Nederlandse startup ecosysteem in één hub te voegen. Barrières worden afgebroken en toegang tot talent, kapitaal, netwerk, kennis en markten wordt vergroot.

Registreren
De StartupDelta Summit word mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland en onze partners. Daarnaast wordt iedereen om een bijdrage voor het ticket gevraagd om samen deze summit mogelijk te maken en het hele ecosysteem te mobiliseren. Startups en een selectie van gemotiveerde studenten kunnen door onze gezamenlijke bijdrage dan kosteloos deelnemen.

Meer informatie en programma: www.startupdeltasummit.com

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Industriepark Kleefse Waard

73 Westervoortsedijk

6827 AV Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen