€ 35

Stekjes Workshop in Kas Keerweer Amsterdam

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kas Keerweer

Admiraal de Ruijterweg 19

1057 JT Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Leer je planten stekken en ga naar huis met een verzameling nieuwe plantjes!

Lente komt eraan en je ziet waarschijnlijk weer nieuwe groei aan je planten! Dit is ook het seizoen om je planten te stekken. Gewoon om zelf nog meer plantjes te hebben of om ze weg te geven en je vrienden ook tot plantenliefhebbers om te toveren.

Daarom heb ik een nieuwe workshop gemaakt, eentje die helemaal over stekken gaat! In een super leuke locatie in Amsterdam West, Kas Keerweer, gaan we aan de slag met plantjes, schaartjes, stokjes, potjes en verse potgrond om je kennis van het stekken flink uit te breiden!

Tijdens deze workshop zullen we een heel aantal verschillende planten gaan stekken en ga je dus ook naar huis met een mooie verzameling stekjes. Welke planten we gaan stekken, kan je zelf ook beïnvloeden; je mag een lijstje opgeven van de planten waarvan jij het liefst wilt leren hoe je ze moet stekken. Dan zal ik mijn best doen om die planten te regelen. Je ontvangt een email met een vragenlijstje hierover nadat je kaartjes hebt gekocht.

En het leuke is dat er een paar weken later, op zondag 6 mei, een stekjes ruil in dezelfde kas is, waar je je vers gestekte plantjes ook weer kan ruilen tegen een exemplaar die je misschien nog net mist.

Er kunnen maximaal 15 mensen mee doen met de workshop, dus wacht niet te lang met inschrijven!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kas Keerweer

Admiraal de Ruijterweg 19

1057 JT Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen