Niet beschikbaar

S.T.E.M. Boost jouw presentatie - 28 februari 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Montroos Vergaderingen & Presentaties

54 Vinkenstraat

1506 CN Zaan Zaandam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

S.T.E.M. Boost jouw presentatie workshop

Wil je zelfverzekerd, krachtig en overtuigend overkomen tijdens jouw presentaties? Wil je een betere connectie met je publiek? Wil jij jezelf en je klanten motiveren en inspireren? Dan is deze workshop voor jou!

Verkramp jij al bij het idee dat jij moet spreken voor een groot publiek? Je wordt nerveus, onzeker en gestrest. Slapeloze nachten waarin je ligt te malen, omdat je je afvraagt waarom mensen wel naar jou willen luisteren. Als je op het podium staat heb je zweethanden, je stem trilt of slaat over. Je spreekt monotoon en onverstaanbaar waardoor de presentatie saai wordt en de mensen niet enthousiast reageren.

Het gevolg hiervan is dat presenteren een drempel wordt. Je gaat het presenteren vermijden, waardoor je minder klanten krijgt voor je bedrijf omdat niemand weet dat je bestaat. Je hebt minder inkomsten, ongemotiveerd personeel, je haalt je targets niet, je gaat met tegenzin naar het werk. En dat alleen maar omdat je niet durft te presenteren.

Met mijn presentatiemethode S.T.E.M. ontdek je dat overtuigend presenteren voor iedereen eenvoudig kan zijn. Ook voor jou!

Wat is presenteren? Presenteren is meer dan alleen op het podium staan
• Het is jouw daily business
• Het is het leiden van die belangrijke vergaderingen
• Het is het toespreken en motiveren van je team
• Het is een connectie maken met die gewilde klant

Presenteren is een educatie en een investering in jezelf en jouw toekomst!

Een optimaal klinkende stem, de juiste houding en de juiste mindset bepalen de toon van succesvol gesprek.Op het moment dat je leert hoe jij jouw stem en lichaam op de beste manier kunt inzetten tijdens het presenteren zal je jouw aandacht meer richten op jouw publiek in plaats van op jezelf. Je wordt ervaren sympathiek en menselijk waardoor mensen graag zaken met je willen doen.

Tijdens deze workshop/training gaan wij samen aan de slag met jouw S.T.E.M. Jij bent je S.T.E.M. Het unieke aan deze training is dat ik vanuit mijn muziek en theaterachtergrond een nieuwe kijk biedt op jouw stemgebruik en fysieke uitstraling. “Laat de mensen aan jouw lippen hangen”. We besteden aandacht aan:

  • Stemgebruik
  • Houding en Uitstraling
  • Omgaan met Spanning

Wil jij je presentatieskills verbeteren met hands-on technieken die je direct kunt toepassen? Meld je dan aan voor deze workshop van 28 februari 2018 van 19:00 - 22:00.

De prijs van de workshop bedraagt €97,00 excl. BTW en toeslagen.

Datum en tijd

Locatie

Montroos Vergaderingen & Presentaties

54 Vinkenstraat

1506 CN Zaan Zaandam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen