€ 11,52

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theater de Stoep

1 Theaterplein

3201 DH Spijkenisse

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
‘Stil in mij’ is een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit met Nederlandse popmuziek.

Over dit evenement

Vijf twintigers, op de middelbare school waren ze dikke vrienden, maar daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren. Nu komen ze samen, alleen niet met zijn vijven… want voor het eerst maken ze mee dat hun vriend van dezelfde leeftijd er niet meer is. En zo komen ook al die andere herinneringen naar boven.

Hun leven is nog maar net begonnen. Ervaring hebben ze nauwelijks want wat weten ze nou helemaal van liefde of doodgaan, van toekomst of verleden, van ambitie en van teleurstelling? Ze doen hun best om zo volwassen mogelijk te zijn maar gisteren waren ze nog kinderen. Hoeveel heb je achter de rug en hoeveel heb je nog voor je?

‘Stil in mij’ is een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit, samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen, simpelweg omdat we allemaal op zoek zijn. Een verhaal met een lach en een traan en vol heerlijke, bekende Nederlandse popmuziek.

De musical ‘Stil in mij’ is een pleidooi om elke druppel van het leven op zuigen zolang het maar kan!

Cast: Ferry Doedens, Jeroen C. Molenaar, Zoi Duister en Dieuwke Tonissen.

U kunt zich op de dag zelf, één uur voor aanvang, melden bij de speciale balie van STENT / Uitzendingbijwonen.nl om tickets om te ruilen voor plaatsbewijzen.

Middels deze korting kunnen wij geen speciale wensen garanderen m.b.t. hoekplaatsen, balkonplaatsen, rij -en/of stoelnummers. Ook is er helaas geen restitutie mogelijk.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Theater de Stoep

1 Theaterplein

3201 DH Spijkenisse

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen