€ 92

Stiltedag

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Utrechtse Straatweg 29

Amerongen

3958 BN

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

EEN DAG OPLADEN DOOR STIL TE ZIJN

Een stiltedag bied je de mogelijkheid om in stilte heel dicht bij jezelf te komen. Om in stilte te onderzoeken welke thema’s op dit moment belangrijk voor je zijn. Zodat je vanuit liefde en licht deze thema’s kan transformeren. Misschien heb je niet eens scherp welke thema’s er spelen op dit moment. Ook dat is oké. Neem je tijd en ruimte in en laat het gebeuren. Neem een dag de tijd voor jezelf. Om op te laden door stil te zijn.

Zeg ‘ja’ tegen weerstand en zet het in liefde
Als je pijn, verdriet, woede of welke weerstand je dan ook ervaart bij iemand of een situatie, zegt dat altijd iets over jezelf. Door ‘ja’ te zeggen tegen datgene waar je weerstand bij ervaart, verliest het zijn kracht als je het omarmt en in liefde zet. Je weerstand wordt zachter en verdwijnt.

We zijn gewend dat tijd veelal wordt gevuld met praten. Als je praat, is je aandacht in veel gevallen naar buiten gericht. Doordat er nu stilte is, blijft de tijd nu beschikbaar om naar binnen te gaan. Je hebt tijd voor diepgaander zelfonderzoek. Waardoor het verkrijgen van (nieuwe) inzichten en het integreren van deze inzichten, op vaak bijzonder effectieve wijze plaatsvinden. Gewoon door stil en aanwezig te zijn, werk je aan jezelf zonder dat je er woorden aan hoeft te geven. Een bijzonder mooie aanvulling als je graag woorden gebruikt om jezelf kenbaar te maken.

Verandering roept weerstand op, bij jezelf en wellicht ook bij mensen die om je heen staan. De stilte in combinatie met de veilige setting van de begeleiding, biedt houvast om ook de eventuele weerstand die er zal ontstaan aan te pakken, als je dat wilt. Waarbij wij je ondersteunen bij het integreren en implementeren van de door jouw gewenste veranderingen in jezelf en jouw leven.

Op een groepsstiltedag kan je kennismaken met hoe het is om een dag in stilte door te brengen. Ook kan je de dag als oplaaddag en voor verdieping gebruiken.

Wat leer je?
Wat je leert is, dat alles er mag zijn wat er is.

Verdieping zonder woorden
De schoonheid van stilte in jezelf
Contactmaken met datgene wat zichzelf aandient, contact er mee maken en vragen wat het nodig heeft.
Vreugde
Verdriet
Woede
Angst
Verstilling

Oplaaddagen
Oplaaddagen zijn dagen waarbij je jezelf centraal stelt. Deze dag kan je inzetten om jezelf op te laden met schone energie en je te ontladen van zware energie ofwel van onnodige ballasst.

Duur
De stiltedag duurt 1 dag van 10.00 – 17.00 uur is inclusief koffie, thee, water, versnaperingen en lunch. Een stiltedag kan eventueel op elk gewenst moment in overleg plaatsvinden.

Locatie
Als basis gebruiken wij voor de stiltedagen verschillende locaties op de Utrechtse Heuvelrug en Hart van Grolle in Groenlo. Overige locaties zijn in overleg te bepalen.

Investering
De investering van de groepsstiltedag is op basis van waardering achteraf.
Je weet vaak pas wat iets waard is als je het hebt meegemaakt. Daarom kan je zelf achteraf bepalen wat je de workshop waard vindt.

Om er zeker van te zijn dat je meedoet en om de kosten van de voorbereiding te kunnen dekken vragen we om een vooruitbetaling van € 92,–. Hiermee ben je verzekerd van je deelname. Aan het eind van de dag vragen we je zelf de meerwaarde te bepalen van dat wat deze dag voor jou totaal waard is.

Let op: Wellicht vind je het lastig om iets zonder prijskaartje te waarderen. We geven je daarom graag twee voorbeelden als referentiepunt. Er zijn klanten die deze dag met € 2500,– waarderen omdat het hen veel meer heeft gebracht als allerlei trainingen van tienduizenden euro’s en er zijn mensen die heel blij zijn dat ze er bij konden zijn voor € 92,–. Volg je hart zodat het goed voelt voor jou.

De individuele stiltedag is op aanvraag.

Voor meer informatie of aanmelding: https://www.yespower.com/contactformulier/
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Utrechtse Straatweg 29

Amerongen

3958 BN

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen