€ 45

Stiltedag in LOFT op Zondag 30 augustus 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Oedsmawei 17

17 Oedsmawei

9031 XN Boksum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Beleef op elke laatste zondag van de maand een Stiltedag in LOFT

Over dit evenement

Ben je ook moe van de hele dag op ‘’aan’’ staan. Hoe zou het zijn een hele dag in stilte met jezelf door te brengen? Rust en stilte zorgen er voor dat je naar binnen kan gaan. Je vergroot je helderheid. Een heerlijke rustdag om je eigen batterij eens goed op te laden. Je telefoon laat je thuis of zet je uit. Op de Stiltedag is het mogelijk om van een ‘’doe’’ modus in een ‘’zijn” modus te komen. Daarmee kom je in het ‘NU’ en mogelijk bij antwoorden op vragen als: “Wat wil ik eigenlijk echt?” Hoe gaat het eigenlijk met me? Waar krijg ik echt energie van? We zijn altijd zo gericht op de wereld buiten ons dat het heel goed en gezond is om ook eens een dag naar binnen te gaan in je eigen wereld. Je richt je deze dag vooral op de relatie met jezelf. Wil je dit ook ervaren?

Op 30 augustus presenteert de Kerk van NU: Stiltedag in LOFT

Programma en tijden:

Inloop tussen 09.15 en 9.30 uur we beginnen 9.30 uur. We starten de dag met een uitleg van de (creatieve) mogelijkheden en de ruimtes. We verbinden met elkaar door middel van een gezamenlijke meditatie. Je zet een intentie voor de dag. Gezamenlijke lunch tussen 12.30 en 13.15 uur. Eindtijd 16.30 uur met een uitloop naar 17.00 uur met de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen.

Wat is er allemaal in LOFT en omgeving?

LOFT is een verbouwde kerk in Boksum en heeft allemaal verschillende kleurrijke ruimtes. In de achtertuin vind je de elementen vuur/water/lucht en aarde. Er zijn heerlijke rust en meditatie ruimtes. Op de locatie is bijna alles van 2e hands materiaal gemaakt. In de omgeving van LOFT zijn prachtige weilanden om lekker in stilte te wandelen.De locatie beschikt over een professionele keuken.

Wat krijg je allemaal?

•Onbeperkt biologische koffie, verse kruidenthee en muntwater •Schaal met vers fruit •Een vegetarische lunch met voedzame soep, salade en brood gebakken door de lokale bakker •Creatieve materialen om mee te schilderen of te tekenen. •Tijdschriften en papier om een visionboard mee te maken •Geleide meditatie

Wat neem je mee?

•Kleding in laagjes die je desgewenst aan of uit kan trekken •Een fleecedeken voor de rustruimte •Een opschrijfboekje en pen om eventueel aantekeningen te maken

Wat zijn de kosten voor al het bovenstaande?

Prijs: € 45,- per persoon inclusief koffie/thee/ lunch en materialen

Waar is het?

Oedsmawei 17, 9031 XN Boksum, 058 – 215 9796, 06 - 239 55 309, www.loftfriesland.nl info@loftboksum.nl

Wij werken volgens de RIVM richtlijnen en hebben plek voor maximaal 25 personen

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Oedsmawei 17

17 Oedsmawei

9031 XN Boksum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen