Verkoop beëindigd

Stiltedag op de Utrechtse Heuvelrug

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Leersum

Nieuwe Steeg 20

3956 RD Leersum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Stiltedag

Rust en ruimte in jezelf creëren door te verstillen.

Ramana heeft mij geïnspireerd de stilte in mij en in anderen nog meer serieus te nemen en hier een bijdrage aan te mogen zijn door Stiltedagen in het leven te roepen. Tijdens het werken met stilte is hij altijd in en om mij heen waardoor deelnemers zichzelf extra geïnspireerd voelen. Voordat ik kennismaakte met Ramana, zette ik werken met stilte al zeer productief in met cliënten. Bijzonder vond ik het om te zien wat stilte creëert. Hierdoor wist ik dat werken met stilte barrières doet verbleken die met woorden bijna niet zijn op te heven.

Wil je er bij zijn om met elkaar een dag te creëren waarbij je jezelf helemaal kan richten op je zelfrealisatie. Dan nodig ik je hierbij graag uit om deel te nemen aan deze krachtige dag om jezelf op te laden.

Een stiltedag bied je de mogelijkheid om in stilte heel dicht bij jezelf te komen. Om in stilte te onderzoeken welke thema’s op dit moment belangrijk voor je zijn. Zodat je deze thema’s kan transformeren. Misschien heb je niet eens scherp welke thema’s er spelen op dit moment. Ook dat is oké. Neem je tijd en ruimte in en laat het gebeuren. Neem een dag de tijd voor jezelf. Om op te laden door stil te zijn.

Zeg ‘ja’ tegen weerstand en zet het in liefde
Als je pijn, verdriet, woede of welke weerstand je dan ook ervaart bij iemand of een situatie, zegt dat altijd iets over jezelf. Door ‘ja’ te zeggen tegen datgene waar je weerstand bij ervaart, verliest het zijn kracht als je het omarmt en in liefde zet. Je weerstand wordt zachter en verdwijnt. Dat is makkelijker gezegd, dan gedaan.

We zijn gewend dat tijd veelal wordt gevuld met praten. Als je praat, is je aandacht in veel gevallen naar buiten gericht. Doordat er nu stilte is, blijft de tijd nu beschikbaar om naar binnen te gaan. Je hebt tijd voor diepgaander zelfonderzoek. Waardoor het verkrijgen van (nieuwe) inzichten en het integreren van deze inzichten, op vaak bijzonder effectieve wijze plaatsvinden. Gewoon door stil en aanwezig te zijn, werk je aan jezelf zonder dat je er woorden aan hoeft te geven. Een bijzonder mooie aanvulling als je graag woorden gebruikt om jezelf kenbaar te maken.

Duur
De stiltedag duurt 1 dag van 10.00 – 17.00 uur en kan eventueel op elk gewenst moment in overleg plaatsvinden.

Locatie
Zondag 18 maart gebruiken wij voor de stiltedag De Hooiberg in Leersum. Als je een stiltedag op een andere locatie wilt creëren of 1 op 1, dan vernemen wij dit graag.

Investering
De investering van de groepsstiltedag is € 290,– per persoon, inclusief drinken, lunch en versnaperingen. De individuele stiltedag is op aanvraag.

Voor meer informatie of aanmelding klik hier: https://www.yespower.com/contactformulier/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Leersum

Nieuwe Steeg 20

3956 RD Leersum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen