€ 0 – € 58,05

Evenementdetails

Locatie

Locatie

stichting !Triggr

Middelweg 5

2461 CB Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Stoelyogalessen

Stoelyoga is bedoeld voor de volgende doelgroepen:

* Ouderen
* Mensen slecht ter been
* Mensen met een fysieke beperking
* Mensen met een kantoorbaan
* Mensen die veel computerwerk doen en mensen met een zittend beroep
* Mensen met nek- en schouderklachten

Stoelyoga doe je op een stoel.

Indien je oefeningen staand doet, kun je de stoel vasthouden. De oefeningen die je doet met stoelyoga zijn onder andere de volgende: oefeningen voor schouders, nek, vingers, borst en bovenrug.

De spieren en alle gewrichten komen aan bod (enkels, knieën, heupen, bekken, schouders en de gehele wervelkolom), indien het mogelijk is.

Een stoelyogales bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen op een stoel. Dat kan op een officiële yogastoel, bureaustoel, leunstoel, vliegtuigstoel of rolstoel, het maakt niet uit!

Stoelyoga is een rustige yoga-/bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. Een yogales is erop gericht spieren en gewrichten soepeler te maken. Je leert spanning los te laten en je concentratie en motoriek te verbeteren. Tijdens de lessen staat het respecteren van je eigen mogelijkheden centraal en leer je creatief om te gaan met eventuele beperkingen.

Ontspannen en genieten staan voorop en belangrijk om te onthouden: al zijn de bewegingen nog zo klein, je lichamelijke en geestelijke gezondheid zal vooruit gaan bij regelmatige beoefening.

Vanaf september 2019 verzorgt Anneke Oudshoorn deze lessen.

Strippenkaart
Je kunt 1 gratis proefles volgen. Je kunt verder een les stoelyoga volgen op maandagavond of donderdagochtend met een strippenkaart.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

stichting !Triggr

Middelweg 5

2461 CB Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen