€ 14,50

Stories of Inspiration - Spoken Word - donderdag 19 december - Groningen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Inspiratiecafé OSO

21 Carolieweg

9711 LR Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Achter ieder gezicht schuilt een inspiratiebron! Twee sprekers nemen jou mee in hun Story of Inspiration.

Over dit evenement

Achter ieder gezicht schuilt een inspiratiebron. Tijdens de Spoken Word avond op donderdag 19 december in Groningen, mag jij je laten inspireren door twee sprekers die hun verhaal met ons zullen delen.

Daniëlle Verbruggen

Daniëlle vertelt over hoe zij van haar verstand naar haar hart is gegaan. Na jaren van zoeken, heeft ze haar passie gevonden en haar werk gemaakt van plantaardige voeding. Je kunt als individu ontzettend veel invloed uitoefenen op je eigen leven en dat van anderen. Wat had Daniëlle er voor nodig om deze verantwoordelijkheid te durven nemen om het daadwerkelijk te gaan doen? En welke rol speelde de wet van aantrekking en de kracht van je eigen gedachte daarin? Hierover vertelt ze op 19 december! Daniëlle is natuurvoedingsdeskundige, hormooncoach en orthomoleculair therapeut in opleiding.

Margit Ceska

DE Hormoonqueen van Nederland. Naast haar passie voor shiatsu, heeft ze nog een andere missie: vrouwen inspireren en helpen met alle ‘hormoontoestanden.’ In 2017 ontstond deze missie maar 2 jaar lang vond ze niet de juiste vorm en moed om echt door te pakken. “Wat denken anderen? Wie zit er op mij te wachten? Er zijn al zo veel experts op dit gebied.” Alle belemmerende gedachten kwamen langs. Hoe is ze daarmee omgegaan? Wat maakt dat haar missie nu belangrijker is geworden dan haar 'angsten', en ze vol overtuiging naar buiten treedt als Hormoonqueen, als Duitse in het Nederlands! Margit neemt ons mee in haar persoonlijke reis om (weer) van jezelf te leren houden. Margit is o.a. orthomoleculair- en shiatsu therapeut.

Na de verhalen van de sprekers, is er deze editie extra veel tijd om vragen te stellen. N.a.v. de persoonlijke verhalen, maar deze keer ook vakinhoudelijk. Er zal gelegenheid zijn om je vragen te stellen over plantaardige voeding, hormonen, vasten en alles wat daar bij hoort! Na afloop is er gelegenheid om -heerlijk offline - kennis te maken met de andere aanwezigen.

Koffie, thee, water en wat lekkers zit bij de prijs inbegrepen. Zorg ervoor dat je vooraf gegeten hebt :-)

Inloop: 18:30

Start: 19:00

Einde: 21:30

Foto's door: Foto Franka

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Inspiratiecafé OSO

21 Carolieweg

9711 LR Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen