€ 6,20 – € 12,50

Story Nights by Theatre Hotel Courage

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

VondelCS (Media & Cultuur LAB van de AVROTROS)

3 Vondelpark

1071 AA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tijdens We Make The City treedt Theatre Hotel Courage op met een bijzondere voorstelling over meekomen in de wereld van vandaag.

Over dit evenement

(Over)leven in een wereld die qua technologische vernieuwing aan je voorbij snelt is niet altijd even makkelijk. Dit laat ook het theater van Theatre Hotel Courage is zien. Ze zijn virtuoos, niet-rationeel en tragikomisch. Het theater verbindt vanuit speelsheid en op die manier lastige en urgente thema’s aanboort en toegankelijk maakt voor een breed publiek.

Over Theatre Hotel Courage

Theatre Hotel Courage (THC) is een internationaal theatergezelschap onder leiding van Katrien van Beurden. Vanuit Amsterdam reist het team van acteurs en muzikanten de hele wereld over om verhalen te verzamelen over hoe men (over)leeft in de wereld van vandaag. Ook in Nederland bezoeken ze bijvoorbeeld vrouwengevangenissen maar ook Amsterdamse sociëteiten.

Met hun theater verbindt THC mensen van alle lagen van de samenleving met elkaar. Dit doen zij zowel in hun thuisstad Amsterdam, als over de hele wereld. Ze delen persoonlijke verhalen van de inwoners en maken duurzame connecties om van onze stad en onze samenleving een mooiere plek te maken. De verzamelde verhalen krijgen gestalte in een unieke, eigen ontwikkelde theaterstijl. Personages en archetypen uit alle lagen van de samenleving worden vertegenwoordigd, zoals de oude vrouw, de dictator, de manager en de vluchteling.

Zodra ze een community binnentreden stellen ze de vraag: Welk archetype ben jij? In welk archetype herken je iemand in je omgeving?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

VondelCS (Media & Cultuur LAB van de AVROTROS)

3 Vondelpark

1071 AA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen