Gratis

Storytelling Sells

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Avans Hogeschool

1 Hogeschoollaan

4818 CR Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ben je benieuwd hoe je storytelling kan gebruiken om jouw (potentiële) klanten enthousiast te maken? Dan is deze workshop iets voor jou.

Over dit evenement

Offline in het Nederlands

Ben je aan het ondernemen of van plan je eigen bedrijf te starten? En ben je benieuwd hoe je storytelling kan gebruiken om jouw (potentiële) klanten enthousiast te maken? Dan is deze workshop iets voor jou. Onder leiding van trainer Frederik Melchior (BR-ND People) leer je de basisprincipes van storytelling, ga je op zoek naar je persoonlijke AAN-knop en leer je meer hart&buik en minder je hoofd te gebruiken. Je ontdekt je eigen authentieke verhaal en hoort hoe je dit in kunt zetten bij het ‘verkopen’ van jouw idee of product. Want daar draait het om bij storytelling: het brengen van je eigen authentieke verhaal op een goede en aansprekende manier, aan de hand van voorbeelden die de kern van jouw boodschap in zich dragen.

In deze workshop maak jij jouw compacte en onderscheidende verhaal met behulp van drijfverenmethodieken en TED-technieken. Hiermee versterk je jouw verleidingsmechanismen met als doel mensen te betrekken, support te krijgen en steun te verwerven voor jouw plannen of ideeën. En beleef je een leerzame en inspirerende ochtend onder leiding van een bevlogen en energieke expert.

Praktische info

Deze workshop vindt offline plaats op locatie: Avans Hogeschool Breda, Hogeschoollaan 1 Breda. Ruimte: X102A

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Avans Hogeschool

1 Hogeschoollaan

4818 CR Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator GEW Brabant

Organisator van Storytelling Sells

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen