€ 40

Straffe Madammen avond met Karin Heremans, Directrice Atheneum Antwerpen, E...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Koninklijk Atheneum Antwerpen

Franklin Rooseveltplaats

2000

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hou je agenda alvast vrij voor ons volgende Straffe Madammen netwerkevent op 29 januari 's avonds in Antwerpen. We gaan dan in gesprek met Karin Heremans, Directeur van het Koninklijk Atheneum in Antwerpen en Europees expert deradicalisering bij jongeren. We laten uiteraard ook de jongeren zelf aan het woord. Over verbinding in tijden van polarisering.

In haar school ontstond het hoofddoekendebat 7 jaar geleden. Aan haar schoolpoorten staan recruteerders met slechte bedoelingen. Ze vertelt ons die avond over wat haar drijft, hoe ze successen boekt en hoe ze elke dag werkt aan het vooruit duwen van alle jongeren in haar school, waar meer dan 100 nationaliteiten samen les volgen.

Karin Heremans is niet alleen atheneumdirectrice maar ook ‘beleidscoördinator preventie-radicalisering en polarisering’ binnen het gemeenschapsonderwijs GO! en auteur van meerdere boeken over het onderwerp. Daarnaast leidt ze de Onderwijs-werkgroep van het Europese RAN-netwerk (Radicalisation Awareness Network), geeft ze als deradicaliserings- en depolariseringsexperte tal van vormingen en is ze actief binnen Ufungu, het deradicaliseringsnetwerk gesticht door Christophe Busch van de Kazerne Dossin.

Een avond om niet te missen dus. Wees zeker van een plek en schrijf je vandaag nog in. Er is uiteraard een hapje en drankje voorzien en ruim tijd om te netwerken met andere Straffe Madammen.

Heel graag tot binnenkort,

Elke Jeurissen

Founder Straffe Madammen & Fierce LadiesDelen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Koninklijk Atheneum Antwerpen

Franklin Rooseveltplaats

2000

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen