€ 75

Straffe Madammen workshop bij Charlie Magazine

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ldv united

Rijnkaai 100

2000

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Elk uur worden er op Facebook meer dan 17 miljoen statusupdates gepost. Twitter laat elke dag meer dan 500 miljoen miniboodschapjes uitvliegen en op Instagram worden dagelijks 52 miljoen foto’s geüpload. Online content is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. Ook onze manier van online communiceren is drastisch veranderd. Hoe maak je nog het verschil als persoon of als merk in deze overvloed aan content op het internet? Moet je net harder gaan schreeuwen om gehoord te worden? En hoe kies je het juiste kanaal voor je lezers, publiek of klanten? Is print echt dood of heeft het toch nog zijn waarde?

Je komt het allemaal te weten tijdens de Straffe Madammen workshop bij Charlie Magazine op 13 september vanaf 18u30. Het team van Charlie Magazine bouwde hun magazine en merk onder het motto ‘FUCK FAKE’ vier jaar geleden online uit en breidden pas in een latere fase uit naar print.

Agenda

  • 18u30 onthaal met hapje en drankje
  • 19u00 Oprichter en kapitein Jozefien Daelemans over hoe je succesvol online content creëert, een community bouwt en een relevante stem wordt in de mainstream media. Hoe ga je om met haatpraat? Hoe jou je de band met je lezer sterk? En hoe hou je je hoofd boven water wanneer de online wereld steeds sneller verandert?
  • 19u30 De fotografen van Charlie over hoe je het merk een gezicht geeft. Je kan erna meteen zelf aan de slag met enkele Instax camera's.
  • 20u30 dessert en networking
  • alle deelnemers gaan naar huis met een mooie goodie bag met de laatste Charlie bookzines

Er is plaats voor max. 50 deelnemers. Straffe Madammen en Mijnheren welkom. Omdat wij erg geloven in de missie van Charlie, geven we jouw bijdrage voor deze avond (75 euro) integraal als financiële steun aan hen. Je kan ter plaatse ook werk kopen van de fotografen.

Ken je iemand die er absoluut bij wil zin? Deel dit event dan met de hashtag #straffeM .


Graag tot binnenkort,


Elke Jeurissen

Founder Straffe MadammenDelen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ldv united

Rijnkaai 100

2000

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen