€ 5 – € 29,50

Meerdere data

Stralend op het strand

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Nieuwe Instituut

25 Museumpark

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

ELKE ZONDAGMIDDAG: workshops voor kinderen én volwassenen!

Nog geen badkleding op orde voor de vakantie? Op zondag 23 juli en zondag 13 augustus vindt in The New Haberdashery een workshop badkleding maken plaats. Kinderen gaan aan de slag met leuke items voor op het strand, zoals een vlieger!

Volwassenen

Onder leiding van lingerieontwerpster Esther Dekker kiezen deelnemers uit de aanwezige stoffen en patronen en gaan aan de slag met een eigen badpak, bikini of zwembroek. De deskundige medewerkers van The New Haberdashery helpen deelnemers op weg.

De workshop kost € 29,50 inclusief entree, begeleiding, materiaal, koffie, thee en iets lekkers. Let op: lunch is niet inbegrepen, maar Het Nieuwe Café heeft diverse broodjes en salades op de kaart staan.
Tijd: 12.00 - 16.00 uur
Max. 10 deelnemers

Kinderen

In de zomer is er niks fijner dan een dagje aan het strand. En het strand is de perfecte plek om te oefenen met een vlieger! Wist je dat vliegers naast leuk ook heel functioneel kunnen zijn en dat er in andere landen zelfs vliegerwedstrijden worden georganiseerd? Kinderen maken tijdens deze workshop hun eigen vlieger, rond, rechthoekig, snel of juist heel kleurrijk!

De workshop kost €5,00 inclusief entree, een korte rondleiding, begeleiding en de materialen.
Tijd: 12.00 tot 14.00 uur
Max. 15 deelnemers

Delen met vrienden

Locatie

Het Nieuwe Instituut

25 Museumpark

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen