€ 3

Straling, WiFi & Zendmasten: Wat nu?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stichting De Buitengaander

9 Dorpstraat

5563 BC Westerhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Straling en WiFi

We kennen voordelen en nadelen van het gebruik van smartphones, WiFi en zendmasten. Je bent overal bereikbaar en met de smartphone kun je internetten, betalen, foto’s maken, enz. Minder bekend is dat de straling van smartphones, WiFi en zendmasten, nodig voor het zenden en ontvangen van berichten, tot gezondheidsproblemen kan leiden. Vooral sinds de introductie van 4G en door het toenemend gebruik van smartphones en WiFi krijgen steeds meer mensen lichamelijke klachten die zij geheel of gedeeltelijk toeschrijven aan de stralingsbelasting.

Natuurkundige Leendert Vriens

Leendert Vriens is natuurkundige en heeft 30 jaar op het Nat. Lab. van Philips gewerkt. Na zijn pensionering kreeg hij steeds meer en ernstigere klachten zonder dat de oorzaak gevonden werd, ondanks vele onderzoeken. Uiteindelijk kwam hij erachter dat de 24 uur per dag stralende snoerloze (DECT) huistelefoon de boosdoener was. Hij is sinds 2013 webmaster van www.stopumts.nl, een sinds 2000 bestaande website met veel informatie over dit onderwerp.

Lezing

De interactieve lezing door Leendert Vriens wordt gehouden op donderdag 24 mei van 20.00-22.00 uur in De Buitengaander te Westerhoven. De entree bedraagt €3,- en is inclusief een kopje koffie of thee in de pauze. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen en een interessante discussie te voeren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stichting De Buitengaander

9 Dorpstraat

5563 BC Westerhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen