Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Strandfestival ZAND 2018

Strandfestival ZAND

Zaterdag 25 augustus 2018 van 11:00 tot 23:59

Strandfestival ZAND 2018

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs * Servicekosten Aantal
REGULIERE KAART
*Inclusief 4,00 euro servicekosten.
Beëindigd € 41,50 € 0,00
VOORSTE VAK KAART
*Inclusief 4,00 euro servicekosten.
Beëindigd € 51,50 € 0,00
VIP ARRANGEMENT
*Inclusief 4,00 euro servicekosten.

Exclusieve VIP-ruimte, 10 consumptiemunten, parkeerkaart (1 per 2 personen), speciale VIP-entree. Enkele weken voorafgaand aan het evenement ontvangt u per mail de VIP-parkeerkaart(en) en alle informatie omtrent het VIP-arrangement.
Beëindigd € 134,00 € 0,00
ROLSTOEL/BEGELEIDER KAART
*Inclusief 4,00 euro servicekosten.

Rolstoeltickets zijn beschikbaar per 2 tickets (1 rolstoel + 1 begeleider)
Beëindigd € 41,50 € 0,00
PARKEERKAART
Parkeerkaarten zijn uitsluitend nog op locatie te koop
Beëindigd € 11,00 € 0,00
* Prijzen zijn inclusief BTW

Deel Strandfestival ZAND 2018

Evenementdetails

Strandfestival ZAND wordt op zaterdag 25 augustus 2018 voor de 11e keer gehouden op het strand van Almere. Ook dit jaar staan weer de beste artiesten van Nederlandse bodem op het hoofdpodium en draaien verschillende top DJ’s hun plaatjes in de speciale ZAND Danst area.

Alle informatie over dit festival lees je op www.strandfestivalzand.nl, of de speciale Facebook, Twitter en Instagram pagina’s.

Via deze Eventbrite website koop je jouw officiële kaarten tickets en geniet je komende zomer van een heerlijke muzikale stranddag.


Strandfestival ZAND is een sinds 2008 een terugkerend popfestival op het Almeerderstrand in de Nederlandse stad Almere. Het festival kenmerkt zich als een muzikale stranddag in de zomer voor jong en oud met voornamelijk Nederlandse artiesten. Het strand wordt ieder jaar eind augustus omgetoverd tot een volwaardig festivalterrein.


Groepsboekingen: 
Voor groepsboekingen vanaf 21 personen kunt u contact opnemen via reserveringen@strandfestivalzand.nl.

VIP-arrangement:
Met het ZAND VIP-arrangement  kun je heerlijk genieten van het festival vanaf een speciale exclusieve VIP-ruimte en krijg je er ook nog eens 10 consumptiemunten en een VIP-parkeerkaart (1 per 2 personen) bij. Via de speciale VIP-entree krijg je toegang tot de VIP-ruimte. Het bestellen van VIP-arrangementen kan via deze website.

Enkele weken voorafgaand aan het evenement ontvangt u per mail de VIP-parkeerkaart(en) en alle informatie omtrent het VIP-arrangement.

Minimumleeftijd
Strandfestival ZAND is de leukste muzikale stranddag van de zomer voor iedereen met voor elk wat wils. Een festival waar de gemiddelde leeftijd van de bezoekers tussen de 18 en 34 jaar ligt. Uiteraard zijn kinderen van harte welkom maar we raden bezoekers wel af om jonge kinderen (onder de 12 jaar) mee te nemen vanwege de grote mensenmassa, zichtlijnen en gehoorbeschadiging. Voor kinderen onder de 16 jaar is volwassen begeleiding verplicht.

Rangindeling:
*Voorste vak staanplaatsen (staanplaatsen voor het hoofdpodium)
*Reguliere staanplaatsen
*Rolstoel-/ begeleidersplaats: Deze plaatsen worden alleen online verkocht per 2 stuks. Er mag namelijk per rolstoel maar 1 begeleider mee op het speciale mindervaliden deck.
*VIP-arrangement

Maximum aantal tickets:
Er geldt voor dit event een maximum van 20 tickets per persoon en/of klant. Indien wij constateren dat er meer tickets besteld worden door eenzelfde persoon of op eenzelfde adres, creditcard, enz. dan zullen wij de bestelling ongedaan maken en wordt het geldbedrag teruggestort.

Heb je een vraag over een reeds geplaatste bestelling of heb je problemen in de webshop bij het plaatsen van een bestelling stuur dan een email naar: reserveringen@strandfestivalzand.nl 

LET OP: Na het plaatsen van een bestelling is het niet meer mogelijk deze geheel of gedeeltelijk te annuleren.

Heb je vragen over Strandfestival ZAND 2018? Neem contact op met Strandfestival ZAND

Waar en wanneer


Almeerderstrand
IJmeerdijk 1
1309 BA Almere
Nederland

Zaterdag 25 augustus 2018 van 11:00 tot 23:59


  Aan mijn agenda toevoegen

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.