€ 7,70 – € 150

Strandfestival ZAND

ALL AGES

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Almeerderstrand

Ijmeerdijk 1

1309 BA Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
KOOP KAARTEN VOOR STRANDFESTIVAL ZAND 2019!

Over dit evenement

Via Eventbrite koop je jouw officiële kaarten voor Strandfestival ZAND 2019 en geniet je komende zomer van een heerlijke festivaldag. We verkopen de volgende type kaarten:

Vroege vogel kaart

Voor de snelle beslissers verkopen we een beperkt aantal Vroege Vogel kaarten! Dit zijn reguliere kaarten met korting, je betaalt in plaats van €42,95 nu €34,95 per kaartje. Wacht niet te lang, want hiervoor geldt op=op!

Prijs: €34,95 per persoon incl. btw & servicekosten

Reguliere kaart

Met een reguliere kaart heb je toegang tot het Strandfestival ZAND festivalterrein op zaterdag 24 augustus 2019.

Prijs: €42,95 per persoon incl. btw & servicekosten

ZAND vriendenpakket

Kom met je vrienden naar Strandfestival ZAND! Koop nu het ZAND vriendenpakket van zes kaarten en kom extra voordeling met je vrienden de zomer vieren. Met dit pakket bespaar je bijna 3 euro per kaartje. Ook hiervoor geldt op=op, dus trommel snel je vrienden op!

Prijs: €40,00 per persoon incl. btw & servicekosten

Wil je met een grote groep komen? Je kunt maximaal 20 kaarten bestellen. Voor groepsboekingen vanaf 21 personen kun je contact opnemen via reserveringen@strandfestivalzand.nl.

Rolstoelkaart

Deze plaatsen worden alleen online verkocht per twee stuks. Er mag namelijk per rolstoel maar één begeleider mee op het mindervaliden deck. Het festival vindt plaats op het strand, dit houdt in dat het terrein uit zand bestaat. Alleen bezoekers met een rolstoelticket kunnen via een speciale route bij het rolstoeldeck komen. Zonder rolstoelticket is dat helaas niet mogelijk. Wij verhuren geen strandrolstoelen.

Het mindervaliden deck bevindt zich bij het hoofdpodium, houd er dus rekening mee dat hier niet alle optredens plaatsvinden. De ZAND Danst en ZAND Fout area bevinden zich op een ander deel van het terrein.

Prijs: €42,95 per persoon incl. btw & servicekosten

ZAND arrangement

Ultiem genieten van het festival? Dat kan met het ZAND arrangement! Beleef als een ware VIP het festival, in een ongedwongen sfeer vanaf een speciaal VIP-deck. Daarnaast ontvang je 10 consumptiemunten en een VIP-parkeerkaart (1 per 2 personen).

Het ZAND arrangement bestaat uit VIP tickets inclusief:

• Toegang tot het festival via een speciale VIP entree

• Staanplaats op een overdekt VIP deck met goed uitzicht op het podium

• Toegang tot de drie verschillende ZAND podia

• 10 consumptiemunten

• VIP parkeerkaart (1 per 2 personen)

• Eigen kluisjes in de VIP area

Prijs: € 150,- per persoon incl. btw & servicekosten

Parkeerkaart

Verzeker jezelf nu alvast van een parkeerplaats en koop een parkeerkaart. Een parkeerkaart is geldig per auto, ongeacht het aantal inzittenden. Op de dag zelf zijn er ook nog parkeerkaarten te koop. De totale parkeercapaciteit is beperkt, dus wees op tijd voor een parkeerplaats dichtbij!

Prijs: €11,00 per persoon incl. btw & servicekosten

Locker

Op het festivalterrein zijn kluisjes beschikbaar. Je kunt zowel voorafgaand als tijdens het festival een kluisje huren. De afmeting van een E-locker large is 29 x 40 x 37cm. Het biedt plaats aan voor ongeveer 4 zomerjassen. De afmeting van een E-locker medium is 27 x 40 x 23cm. Het biedt plaats aan voor ongeveer 3 zomerjassen. Wanneer je vooraf een locker koopt ontvang je enkele dagen voor aanvang van het festival een email met je locker nummer, PINcode & instructies.

Prijs: €7,70/€9,70 per locker

Zwarthandel

Koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen (www.strandfestivalzand.nl, www.eventbrite.nl), want alleen zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft. Laat zwarthandelaren als Viagogo, Seatwave, Onlineticketshop en Ticketloket links liggen, want ook dit jaar worden kaarten uit de zwarthandel zo veel mogelijk ongeldig gemaakt. Ook op Marktplaats worden ieder jaar weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. Een gewaarschuwd mens kijkt wel uit zijn kaarten hier te kopen. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl.

Vragen?

Voor vragen over je kaarten kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Stuur een mail naar reserveringen@strandfestivalzand.nl.

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Almeerderstrand

Ijmeerdijk 1

1309 BA Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen