€ 2.359,50

Strategic Doing Masterclass, develop and implement strategy faster

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Spaces Den Haag - Rode Olifant

7 Zuid Hollandlaan

2596 AL Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Agile Strategy Masterclass powered by Agile Strategy Lab, Purdue University

Wilt u ook sneller van strategie naar succesvolle implementatie? Tijdens deze masterclass leert u van de mensen van Agile Strategy Lab hoe u via een Agile werkmethode uw strategie consequent en succesvol kunt doorvoeren naar dagelijkse operatie.Neem deel aan dit 2,5 dag durende programma en wordt onderdeel van een actief, internationaal netwerk van “Agile Strategy” consultants. De training zal u helpen om “agile” (wendbare) strategieën te ontwerpen en te implementeren middels de “Strategic Doing” methodologie ontwikkeld door Agile Strategy Lab, Purdue University. Een makkelijk te implementeren methodiek gebruikmakend van bewezen principes om strategie sneller te laten renderen voor uw organisatie.

Voor wie

Deze training is uitstekend voor leidinggevenden, projectmanagers en individuen die leiding geven aan verandering binnen een organisatie. Denk hierbij aan organisaties die in transitie zitten en op zoek zijn naar een werkmethode om sneller resultaten te behalen met de mensen binnen een organisatie.

Wat te verwachten

Tijdens de training zullen wij stilstaan bij de volgende onderwerpen en wordt u getrained om de volgende elementen succesvol uit te zetten binnen een organisatie omgeving. U zult leren samenwerkingen te leiden, deze vernieuwende manieren van samenwerken uit te leggen, uit te zoeken wat voor welke samenwerking het best werkt en hierop in te spelen, “Strategic Doing” workshops te ontwerpen en te geven, geavanceerde samenwerkingen te creëren en te leiden, nieuwe kansen te vinden en hierop in te spelen, strategieën te leiden zonder te delegeren en controleren.

Deze workshop zal u verder voorbereiden om groepen, teams en organisaties van de geboorte van een idee naar de volledige uitwerkingen en implementatie ervan te leiden. In dit geval betreft het een hands-on masterclass waar u alles wat u leert gelijk de volgende dag in de praktijk kunt brengen. Tijdens de masterclass leert u:

  • Hoe u een veilige omgeving creëert en behoudt om diepgaande strategische conversaties te kunnen laten plaatsvinden met verschillende interne en externe stakeholders
  • Conversaties te framen rond “appreciative questions”
  • Anderen te helpen bij het ontdekken van verborgen talenten middels het gebruik van een AEM-Cube assessment
  • Het in lijn brengen van stakeholders om zo nieuwe strategische kansen te creëren
  • Strategische kansen prioriteit te geven doormiddel van de “Big Easy” techniek
  • Strategische kansen om te zetten in strategische uitkomsten met meetbare karakteristieken
  • Verkennende en succesvolle projecten op te zetten om tot nieuwe samenwerkingen te komen
  • Gedeelde, kortstondige actieplannen op te zetten waar iedereen zich commiteert aan het nemen van kleine stappen
  • 30/30 meetings (iteratief proces van 30 dagen uitvoeren en proces evauatie in relatie tot strategie roadmap) op te zetten, te structureren en te leiden om, indien nodig, strategieën aan te passen
  • Verbindende rol spelen tussen stakeholders en samenwerkingen op te zetten tussen deze stakeholders

Let op, de Masterclass wordt gegeven in het Engels door een gastdocent/professor van Purdue University, Verenigde Staten.

De Masterclass bevat werkboek materiaal, lunch, koffie en thee tijdens de masterclass. Bij het succesvol afronden van de training ontvangt u een certificaat van Agile Strategy Lab.Geinteresseerd, maar heeft u nog vragen, neem dan contact op met Sebastian Hamers, 06 - 53 61 19 76 of mail naar sebastian@human-insight.com

Human Insight is de samenwerkingspartner van Agile Strategy Lab in Europa. Lees meer over ons op www.human-insight.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Spaces Den Haag - Rode Olifant

7 Zuid Hollandlaan

2596 AL Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen