StratosClub Café: Afscheid Marga Jansen en Themabijeenkomst

StratosClub Café: Afscheid Marga Jansen en Themabijeenkomst

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Het Patronaat

Lourdesplein 1

4615 EX Bergen op Zoom

Netherlands

Kaart bekijken

Graag nodigen we je uit voor ons StratosClub Café, waar we proosten op Marga en Rob en ze bedanken voor alle toewijding en inspiratie.

Over dit evenement

Bij StratosClub helpen we elkaar groeien, al meer dan 30 jaar. En net zoals de leden, blijft ook StratosClub zelf in ontwikkeling. Marga Jansen en Rob Pöiesz zijn daar lange tijd de drijvende krachten van geweest. Nu hebben ze het stokje overgedragen aan een nieuw bestuur.

Graag nodigen we je uit voor ons StratosClub Café, waar we proosten op Marga en Rob en ze bedanken voor alle toewijding, inspiratie en vertrouwen van de afgelopen jaren. Ook stellen we je voor aan het nieuwe bestuur: Willem Smetsers, Rino van Deventer en Robbie Leemans. Zij vertellen je met veel enthousiasme over de nieuwe plannen en prikkelende ideeën die zijn ontstaan, om zo de magie van StratosClub voort te zetten! Ook hebben we een inspirerende spreker Jasper Duijf (New Growth Strategies) en workshop over OGSM businessplan op 1 A4. Proost je mee?

Programma:

15:30 - Inloop

16:00 - Welkom | Opening

16:30 - Afscheid Marga

17:00 - Themabijeenkomst OGSM & Workshop

18:00 - Hapje en drankje

19:00 - Afsluiting

Locatie: Het Patronaat, Lourdesplein 1, 4615 EX Bergen op Zoom

Sportclub voor je ondernemersgeest

StratosClub is dé veilige en vertrouwde omgeving die jou en andere ondernemers prikkelt om te reflecteren, confronteren en inspireren. Altijd vanuit de belofte om elkaar te helpen groeien. Als persoon én ondernemer. Niet voor niets noemen we StratosClub ook wel ‘de sportclub voor je ondernemersgeest’. Een club waarin we elkaar continu uitdagen en verder helpen. Dat is het doel. Een sterk netwerk is één van de resultaten. Daarom is er in het StratosClub Café ruimte om elkaar te ontmoeten.

Ben jij erbij? Meld je dan snel aan!

Groeten,Het StratosClub bestuur

Afbeelding van StratosClub Café: Afscheid Marga Jansen en Themabijeenkomst

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen