€ 15

Street Art Antwerp Centrum tour

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rubenshuis, thv ingang

Wapper 9-11

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Street Art verovert in meer en meer steden de straten, wat is nu street art en wat met die graffiti tags? Kom het allemaal te weten tijdens een 2 uur durende wandeling waarin je wordt ondergedompeld wordt in de verborgen wereld van spuitbussen en "urban culture" Start je zondag met een street art wandeling vooraleer de winkels open gaan tijdens de klassieke 'shopping zondag".

Ontdek Antwerpen op een andere manier en slenter langs de Baroque Murals en andere kunstwerken via de Meir en de universteitsbuurt verken je de volkse Sint Andrieswijkde hippe wijk het Eilandje op een andere manier.
De wijk rond het Kattendijkdok is volledige transformatie en met het MAS en het iconische Havenhuis heb je al heuse niet te missen landmarks. Ontdek nu deze highlights en verborgen street art parels en verken deze buurt als nooit tevoren.

Iedereen welkom, kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis mee.

BELANGRIJKE COVID INFO

de gids zal een mondmasker of faceshield gebruiken en het max aantal deelnemers is voorlopig vastgelegd op 10 personen. De deelnemers brengen hun eigen masker mee en ten allen tijde wordt er rekening gehouden met social distance.

START: Rubenshuis thv de ingang

EINDE: Groenplaats

Aarzel niet want vol = vol, schrijf je snel in, boek je ticket en ontdek waarom Antwerpen niet hoeft onder te doen voor street art steden als Gent, Brussel en zelfs Parijs. Vergeet je smartphone niet op te laden, want je zal een boel foto's willen nemen.

#support your locals en steun het Street Art Antwerp team, de opbrengst van deze wandelingen gaat naar nieuwe projecten, van ondersteuning tot materiaal- en liftkosten

Ga je liever er zelf op uit, download dan de gratis Street Art Cities app en volg één van de 7 geprogrammeerde routes: download hem hier

https://www.instagram.com/chino_graff_tck/?hl=nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rubenshuis, thv ingang

Wapper 9-11

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen