Street Art for Life tour 't Eilandje

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

MAS Museum

Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Music for Life is terug en dus ook onze Street Art for Life tours! Wandel mee en ontdek de verborgen wereld van graffiti op en rond het Eilandje. Deelnemen is gratis, je geeft achteraf wat je wil.

Dit jaar steunen we Te Gek!? een initiatief dat geestelijke gezondheid bespreekbaar wil maken in Vlaanderen.

Over geestelijke gezondheid en psychische problemen wordt amper gepraat, terwijl ongeveer één op vier personen in België ermee te maken krijgt. Het overkomt niet alleen anderen maar ook onszelf, onze kinderen, ouders, familie, vrienden, buren, kennissen... En toch wordt er nog te weinig over gepraat..
Het project Te Gek!? wil die drempel slopen. Het wil geestelijke gezondheid bespreekbaar maken en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen.

Ontdek de verborgen wereld van street art en graffiti in Berchem. Tijdens een 2 uur durende tour met vertrek aan Berchem Station wandelen we naar de Zomerfabriek waar je wordt ondergedompeld in "urban culture".

START: MAS museum

EINDE: Red Star Line museum

inschrijven verplicht., deelname is gratis. Na de rondleiding geef je wat je wil en de opbrengst gaat integral naar Music for Life.

Datum en tijd

Locatie

MAS Museum

Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen