Gratis

Stress en het Brein - Ida Kuyk

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

LaatBloeien Rotterdam

19 Hofplein

#Verdieping 1-2

3032 AC Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Hoe werkt het brein bij stress en hoe kun je dit zelf beïnvloeden. Ida Kuyk neemt je mee in de kracht van het onderbewustzijn.

Over dit evenement

Stress en het brein

Als we stress ervaren werkt ons brein niet optimaal. En als we tegen onszelf zeggen dat we ons niet druk hoeven maken kan het goed zijn dat ons gevoel daar niets van aantrekt. Hoe dit komt wordt duidelijk aan de hand van herkenbare voorbeelden.

Gelukkig zijn er nu eenvoudige methodes om onze stressbeleving direct zelf te beïnvloeden. Ontdek de kracht van je onderbewustzijn en hoe je hiermee samenwerkt.

Eén van de aanwezigen kan zelf in een demonstratie het gemak, de snelheid en het resultaat van zo’n methode ervaren. En wie wil kan eenvoudig de ‘hele breinhouding’ aanleren die direct is in te zetten in geval van stress, heftige emoties en concentratieproblemen.

Ida Kuyk

Als Droomversneller ondersteunt Ida Kuyk mensen bij het sneller waarmaken van hun droom. O.a. met de vriendelijke en efficiënte methodes PSYCH-K® en Live the Connection®. Hiermee heb je direct toegang tot je onderbewuste vermogen en kan je gewenste veranderingen eenvoudiger realiseren.

"Als mens en ondernemer heb ik een aantal dromen waargemaakt en ervaren hoe fantastisch dat is. Je dromen waarmaken betekent niet dat je de gemakkelijkste weg kiest, maar wel de meest waardevolle. Ik ken heel goed de obstakels die een mens onderweg kan tegenkomen. Zowel externe als interne obstakels, zoals bijvoorbeeld belemmerende gedachten en stress. Mijn kennis en ervaring hoe met deze obstakels om te gaan zet ik graag in zodat meer mensen hun droom waarmaken."

Informatie

  • Datum: donderdag 28 mei
  • Tijd: 17.00 - 20.00 uur
  • Locatie: MKB Brandstof; Hofplein 19 Rotterdam
  • Kosten: € 7,50 ( incl. een hapje en drankje vooraf. Per PIN aan de bar te betalen)

Over MKB Brandstof

MKB Brandstof is met haar autopas al jaren marktleider voor Tanken, Carwash, Parkeren en E-laden. Wij zijn oprecht begaan met onze klanten en we bieden hen een gevoel van opluchting doordat we al onze diensten heel eenvoudig maken. Wij houden van gemak. Daarom bieden we onze klanten één fiscusproof verzamelfactuur per maand en een gratis adviesdesk voor fiscale vragen over mobiliteit. Onze klanten waarderen dat. Zo zijn wij samen met hen gegroeid tot wie we vandaag de dag zijn.

Met zo’n 50.000 ondernemers als klant en 100.000 autopassen zijn we een bedrijf met betekenis in Nederland, want we zijn impact-gedreven. Wij hebben een heldere visie en ondernemen vanuit idealen. Dat doen we om de wereld een stukje mooier te maken. Onze passie is mobiliteit en onze ambitie is dat in 2025 al onze ondernemers klimaatpositief onderweg zijn. Op weg naar deze stip komen we eerst een andere ambitie tegen: binnen drie jaar tot één van de meest aansprekende bedrijven behoren. Door de mate van werkgeluk en nog slimmer, beter en leuker samenwerken.

*Passie voor mobiliteit * Gemak door eenvoud * Begaan met mensen * Op weg naar klimaatpositief*

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

LaatBloeien Rotterdam

19 Hofplein

#Verdieping 1-2

3032 AC Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen