€ 299 – € 1.099

Stresstesting voor banken Event | 29 november 2018 | Amsterdam

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zilveren Toren

Stationsplein 51

1012 AB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bepaal betrouwbare scenario’s en maak ze onderdeel van uw dagelijkse bedrijfsvoering

2 november 2018 komt de EBA met de resultaten van de EBA stresstest 2018. DNB ziet stresstesting ook als een steeds waardevoller instrument. Banken moeten niet alleen voor hen scenario’s kunnen uitrekenen maar er wordt ook steeds meer verwacht dat U zelf scenario’s bepaalt en stresstesten uitvoert.

Het doen van een betrouwbare stresstesting wordt hierdoor steeds relevanter en heeft een groter effect op de bedrijfsvoering. Daarom krijgt u tijdens dit event inzicht in de verschillende methodieken, het bepalen van relevante scenario’s, het belang van datakwaliteit en de impact van regelgeving zoals IFRS 9 en ICAAP op uw stresstesting.

Leer van elkaar en van koplopers

Naast de best practices uit Nederland hoort u ook hoe andere Europese landen zich ervan afbrengen. Daarnaast wordt de link gelegd met Amerika. In de US is stress testing (CCAR) een groot en belangrijk onderdeel en worden zij gezien als koploper op stresstesting gebied. Het is daarom erg interessant om te horen waar deze verschillen in zitten en ook waar Europa en de VS steeds meer tot elkaar komt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zilveren Toren

Stationsplein 51

1012 AB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen