€ 5 – € 19,50

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe maak je een kledingstuk van stoffen die soepel zijn en rekken? De workshop voor volwassen leert deelnemers omgaan met deze lastig te verwerken materialen door een legging of rok te maken. In de kinderworkshop kunnen kinderen met hetzelfde materiaal hun eigen superheldenpak maken.

Volwassenen
De deskundige medewerkers van The New Haberdashery helpen deelnemers om een lap stof om te toveren tot een legging of rok. Hiervoor zijn verschillende kwaliteitsmaterialen (lycra, jersey) in diverse dessins aanwezig. Met behulp van een patroon en de juiste machines maken de deelnemers een perfect passende kledingstuk.

De workshop kost € 19,50 inclusief begeleiding, materiaal, koffie, thee en iets lekkers. Let op: lunch is niet inbegrepen, maar Het Nieuwe Café heeft diverse heerlijke broodjes en salades op de kaart staan.
Tijd: 12.00 tot 16.00 uur

Kinderen
Maak je eigen superhelden outfit, met superstofkracht! In deze workshop leren kinderen van glanzende stof een eigen superhelden cape en/of masker maken. De kinderen bedenken welke superkracht zij willen hebben of welke superheld ze willen zijn en maken daarvoor een glimmende, glanzende cape en/of masker.

De workshop kost €5,00 inclusief entree, een korte rondleiding, begeleiding en de materialen.
Tijd: 12.00 tot 14.00 uur

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen