Strictly RAM 2019 – Closing Party Beachclub Fuel

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beachclub Fuel

Zeeweg 84

2051 EB Overveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zaterdag 28 september komt RAM met zijn solo show naar Bloemendaal om hopelijk een prachtige zomer af te sluiten. Strictly RAM is al 5 jaar op rij een uitverkocht evenement dus wees wijs en koop je tickets nu via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-strictlyram-official-closing-bc-fuel-63533827388

Het zomerseizoen is nog nauwelijks op gang gekomen maar de afsluiter mag alvast genoteerd worden. De laatste zaterdag van september mag het dak eraf in Bloemendaal en daar is Strictly RAM natuurlijk uitermate geschikt voor. Als iemand weet hoe je een waanzinnig feestje bouwt dan is het deze Amsterdamse Trancemaniak wel.

Superveelzijdig
De laatste jaren heeft Ram flink aan de invulling van zijn solo performance gewerkt. Resulterend in een heerlijke blend van diverse stijlen. Strictly RAM begint rond de klok van vijf met de progressieve sound van zijn alter ego DUBYARD. Uiteraard soepel overlopend in de prachtige Trance die we van hem gewend zijn met hier en daar een paar herkenbare Classic Reworks afkomstig van zijn Reworked label. Het slotstuk zal er zoals altijd weer stevig aan toe gaan. Sinds begin dit jaar hangt ook aan deze stijl een sterke naam: RAM presents RAW, waarin hij maximaal excelleert en met stevige Hardtrance de wortels van zijn carrière bovenhaalt. Alles komt aan bod en dat maakt dat zijn ‘open to close’ set geen moment verveeld.

Tickets
Vanaf vandaag zijn de tickets voor Strictly RAM, de Closing Party van Beachclub Fuel te koop. Fuel heeft natuurlijk plek zat, maar met mooi weer loopt het toch echt vol en riskeer je naast het net te vissen. Laat dat je niet overkomen en zorg dat je erbij bent. Pak deze link en scoor voor € 19,50 een ticket. Het evenement start om 17:00 en duurt tot 00:00 uur.

Geniet nog even lekker van de zomer zodat we er zaterdag 28 september met een glimlach op terug kunnen kijken.

Datum en tijd

Locatie

Beachclub Fuel

Zeeweg 84

2051 EB Overveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen